Het Pico plan arrangement

Het Pico plan arrangement

Wilt u Amersfoort op een bijzondere manier leren kennen? Wilt u heerlijk genieten van een vaartocht over de Eem? Wilt u geïnspireerd raken door een prachtig stuk Nederland? De Inspiratieboot maakt het mogelijk!!!

Na ontvangst met koffie, thee of iets anders op de Inspiratieboot, vertrekt u om het centrum van Amersfoort te ontdekken. In samenwerking met PicoPlan bieden we een interessant stadsprogramma aan waarbij u op een persoonlijke en speelse manier de stad verkent. U kunt kiezen uit meerdere stadsprogramma’s, uiteenlopend van een stadwandeling met gids tot aan een interactief programma rondom een mysterie uit de middeleeuwen.

Na het stadsprogramma komt u terug op de boot en vertrekt u voor een boottocht over de Eem. U kunt heerlijk genieten van het weidse landschap en de Hollandse luchten. En als het weer het toelaat, kunt u op het dek genieten van de zon. We kunnen lekker gaan Barbecueën en als het weer het toelaat zelfs gaan zwemmen!!

1.Citygame                         : Ontdek de stad met GPS en speel een ontspannen programma met de digitale camera als bewijsmateriaal

2. Maria Mysterie           : Ontdek het middeleeuwse geheim rondom de OLV Toren

3. De Pelgrimscode          : Treed in de voetsporen van de Pelgrims die in de Middeleeuwen naar Amersfoort kwamen.

Een programma voor Doeners en Denkers die moderne technieken en historische gegevens weten te combineren!

4. De Buit                            : Welk team heeft als eerste De Buit te pakken? Maar pas op: heeft u wel recht op deze Buit?

Voor meer informatie over de programma’s en de prijzen kunt u terecht op www.picoplan.nl of via info@deinspiratieboot.nl