Gastenboek

Wij zouden het erg op prijs stellen wanneer u een recensie schrijft op onze Google+ pagina.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de uitkomst van de rekensom in het veld in te geven.
2 + 1=

(92)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
>
(92) Joke van t Hof
di, 6 februari 2018 15:28:03

Ik heb in februari 2018 mijn 60 jaar-feestje mogen vieren.
Het was een topmiddag met onderbreking voor een excursie van Arthur Brilman in Coelhorst.
Mercuur heeft voor de avondmaaltijd gezorgd. Alles was dik in orde en Laurens is een heel prettige persoon om dingen mee te regelen.
Kan niet anders zeggen: een dikke 10 !!

(91) Anky en Jeroen
do, 9 november 2017 19:22:06

We hebben op 3 november ons trouwfeest gevierd op de Inspiratieboot. Geweldige avond gehad. We ontvingen onze 80 gasten in de Insteekhaven. Deze haven is natuurlijk niet zo mooi als de Eemhaven, maar zodra je aan boord bent, merk je daar niets meer van. Bij de Insteekhaven kun je wel heel makkelijk parkeren, dat is dan weer handig. We zijn getrouwd op de boot en hebben de hele avond gefeest en gedanst. DJ Frans is een aanrader, het is mede aan hem te danken dat de sfeer zo goed was. Laurens is een flexibele en prettige gastheer en geeft goed advies. Hoewel het buiten donker was en ook best fris, gaf het varen een speciale dimensie aan de avond. De boot legt aan op een prachtige plek tussen de weilanden. Kortom: de Inspiratieboot is een topplek voor je feest!

(90) Sabine Gerrese
ma, 6 november 2017 20:19:23
url 

De inspiratieboot is een super locatie! Topsfeer, heerlijk eten, alles kon en niets was te gek! Absolute aanrader en een dikke 10!!

(89) Guido de Wijs
di, 26 september 2017 07:45:16
url 

Ha Laurens, heel veel dank voor je ontvangst, gastvrijheid en ruimhartige sponsoring van de Nacht van de Literatuur. Alles was weer perfect geregeld, je bent de ideale gastheer. We mochten voor de derde keer met schrijvers en muzikanten te gast zijn op jouw karaktervolle schip. Nogmaals: duizendmaal dank en hartelijke groeten, namens de organisatie van de NvdL Amersfoort 2017, Guido de Wijs

(88) Eric & Jorien
di, 19 september 2017 20:49:31

Een super gezellig en geslaagd feest gehad op de Inspiratieboot!!
Mede door de goede organisatie van de schipper, de relaxte kapitein, mooi weer, gezellige gasten, schitterende natuur rondom de Eem, mooie vaartocht, stille motor van deze grote boot, goede tapgasten (onze nichtjes en de zoon van de schipper), neefjes als glazenhalers, een heerlijke barbecue van Mercuur, de lekkerste ijsjes van San Marco en een swingende DJ (onze neef) tot in de kleine uurtjes.
Alles kon worden afgestemd naar eigen wensen met de schipper, echt super!

(87) Paul GroenhartMaaike van Geldere
za, 22 juli 2017 08:47:59

Het was lang geleden voor ons dat we een groot feest hebben gegeven en nu we beiden 60 jaar zouden worden leek dat een perfecte aanleiding.
Op zoektocht naar een geschikte locatie, een boot, want we wilden varen, kregen we eerder een gevoel van moeilijk, ingewikkeld en inleveren op feestambities dan voorbereidende feestvreugde.
Totdat we een afspraak hadden gemaakt met Laurens van de Inspiratieboot.
Vanaf de eerste stap op het schip was het gevoel van twijfel veranderd in een gevoel van “dit gaat hem worden”.
In een paar zinnen probeerden we duidelijk te maken wat wij wilden met het feest; een mooie ontmoetingsavond met goede muziek en echt goed eten en drinken met een redelijk kostenplaatje.
Laurens had meteen door wat wij wilden en verzekerde dat hij dat kon leveren, dat wij ons alleen maar op feest hoefden te focussen. Alle zorgen zouden ons uit handen genomen worden.
Hij suggereerde o.a. Mercuur als cateraar en als sfeermaker DJ Frans (een DJ van onze generatie).
We kwamen uit op een tijdframe van 20:00 u. tot 01:00 u.
Nadat de uitnodigingen waren rondgestuurd en er veel positieve reacties op het boottochtje waren gekomen was het moment van de waarheid aangebroken.
Vanaf dat de gasten zich verspreiden over de boot was het feestgevoel merkbaar.
Wij vind vinden dat het schip met recht inspiratie in haar naam heeft staan, de gasten hebben die vonk ervaren en meegenomen.
“Een perfect samenwerkingsverband tussen Laurens en zijn staf (uitermate vriendelijke bediening), cateraar Mercuur (overheerlijke hapjes) en super sfeermaker DJ Frans”
Wij kijken daarom terug op een zeer geslaagde avond waar we nog lang en met veel plezier op zullen terug kijken.


(86) Annemieke en Theo Kok
wo, 19 juli 2017 17:05:27

Ons 45-jarig huwelijksfeest met 50 gasten op de Inspiratieboot was een groot succes! Vanaf de eerste kennismaking t/m de feestdag is de samenwerking met Laurens heel prettig geweest. We konden goede afspraken maken, "alles" kon en de sfeer was heel relaxed. De dag zelf was helemaal top: het varen, een aardige schipper, het eten en drinken, de fijne bediening door Laurens en Sandra en de wandelexcursie door Coelhorst o.l.v. twee enthousiaste gidsen. Ook van de gasten hebben we alleen maar lovende reacties gekregen. Laurens bedankt.

(85) Heidi van Hamersveld
ma, 26 juni 2017 05:50:28

Het was weer wederom een super feest. Het was nu de 4 keer dat we met de boot meegingen. Wij vinden het zo super dat je gewoon je zelf kunt blijven .niks gedwongen maar heel relex , alles kan je bespreken over hoe je het wilt hebben . En de gastheer (kapitein). Ook een gewdldige man. Ik raad het iedereen aan om mee te gaan met de boot. Dank je wel laurens voor het geweldige feest.

(84) Irma en Harald
ma, 19 juni 2017 12:47:25

Op 21 mei jl hebben we een geweldig feest gehad op de Inspiratieboot: het vriendelijke en behulpzame personeel, de prachtige tocht en het heerlijke eten hebben gezorgd dat het een onvergetelijke en relaxte dag is geworden voor ons. Ook voor de (kleinere) kinderen die we hadden uitgenodigd was het een enorme belevenis om te varen en zelfs even aan het roer te mogen staan. Dank voor de fijne dag!

(83) Liesbeth en Peter
wo, 22 februari 2017 09:29:05

We hebben een gezellig Winterwonderland-feest gegeven op de Inspiratieboot, op 11 februari. Samen werden we 101. De hele avond bleef het sneeuwen, ook dat had Laurens goed geregeld;) Iedereen was in winterse sferen en toch was het aan boord lekker warm. Er is veel gedanst, op muziek van 2delicious uit Hoogland.Fijn om familie en vrienden op zo'n plek bij elkaar te zien. Mooi feest! Ook nog met een gastoptreden van Voorheen met Matthijs.

>