Gastenboek

Wij zouden het erg op prijs stellen wanneer u een recensie schrijft op onze Google+ pagina.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de uitkomst van de rekensom in het veld in te geven.
6 + 5=

(87)
1 2 3 4 5 6 7 8 9
>
(87) Paul GroenhartMaaike van Geldere
za, 22 juli 2017 08:47:59

Het was lang geleden voor ons dat we een groot feest hebben gegeven en nu we beiden 60 jaar zouden worden leek dat een perfecte aanleiding.
Op zoektocht naar een geschikte locatie, een boot, want we wilden varen, kregen we eerder een gevoel van moeilijk, ingewikkeld en inleveren op feestambities dan voorbereidende feestvreugde.
Totdat we een afspraak hadden gemaakt met Laurens van de Inspiratieboot.
Vanaf de eerste stap op het schip was het gevoel van twijfel veranderd in een gevoel van “dit gaat hem worden”.
In een paar zinnen probeerden we duidelijk te maken wat wij wilden met het feest; een mooie ontmoetingsavond met goede muziek en echt goed eten en drinken met een redelijk kostenplaatje.
Laurens had meteen door wat wij wilden en verzekerde dat hij dat kon leveren, dat wij ons alleen maar op feest hoefden te focussen. Alle zorgen zouden ons uit handen genomen worden.
Hij suggereerde o.a. Mercuur als cateraar en als sfeermaker DJ Frans (een DJ van onze generatie).
We kwamen uit op een tijdframe van 20:00 u. tot 01:00 u.
Nadat de uitnodigingen waren rondgestuurd en er veel positieve reacties op het boottochtje waren gekomen was het moment van de waarheid aangebroken.
Vanaf dat de gasten zich verspreiden over de boot was het feestgevoel merkbaar.
Wij vind vinden dat het schip met recht inspiratie in haar naam heeft staan, de gasten hebben die vonk ervaren en meegenomen.
“Een perfect samenwerkingsverband tussen Laurens en zijn staf (uitermate vriendelijke bediening), cateraar Mercuur (overheerlijke hapjes) en super sfeermaker DJ Frans”
Wij kijken daarom terug op een zeer geslaagde avond waar we nog lang en met veel plezier op zullen terug kijken.


(86) Annemieke en Theo Kok
wo, 19 juli 2017 17:05:27

Ons 45-jarig huwelijksfeest met 50 gasten op de Inspiratieboot was een groot succes! Vanaf de eerste kennismaking t/m de feestdag is de samenwerking met Laurens heel prettig geweest. We konden goede afspraken maken, "alles" kon en de sfeer was heel relaxed. De dag zelf was helemaal top: het varen, een aardige schipper, het eten en drinken, de fijne bediening door Laurens en Sandra en de wandelexcursie door Coelhorst o.l.v. twee enthousiaste gidsen. Ook van de gasten hebben we alleen maar lovende reacties gekregen. Laurens bedankt.

(85) Heidi van Hamersveld
ma, 26 juni 2017 05:50:28

Het was weer wederom een super feest. Het was nu de 4 keer dat we met de boot meegingen. Wij vinden het zo super dat je gewoon je zelf kunt blijven .niks gedwongen maar heel relex , alles kan je bespreken over hoe je het wilt hebben . En de gastheer (kapitein). Ook een gewdldige man. Ik raad het iedereen aan om mee te gaan met de boot. Dank je wel laurens voor het geweldige feest.

(84) Irma en Harald
ma, 19 juni 2017 12:47:25

Op 21 mei jl hebben we een geweldig feest gehad op de Inspiratieboot: het vriendelijke en behulpzame personeel, de prachtige tocht en het heerlijke eten hebben gezorgd dat het een onvergetelijke en relaxte dag is geworden voor ons. Ook voor de (kleinere) kinderen die we hadden uitgenodigd was het een enorme belevenis om te varen en zelfs even aan het roer te mogen staan. Dank voor de fijne dag!

(83) Liesbeth en Peter
wo, 22 februari 2017 09:29:05

We hebben een gezellig Winterwonderland-feest gegeven op de Inspiratieboot, op 11 februari. Samen werden we 101. De hele avond bleef het sneeuwen, ook dat had Laurens goed geregeld;) Iedereen was in winterse sferen en toch was het aan boord lekker warm. Er is veel gedanst, op muziek van 2delicious uit Hoogland.Fijn om familie en vrienden op zo'n plek bij elkaar te zien. Mooi feest! Ook nog met een gastoptreden van Voorheen met Matthijs.

(82) Monique
ma, 12 december 2016 13:44:29

We hebben een fantastische afdelingsdag op 8 december 2016 gehad en inderdaad erg inspirerend. De catering was ook erg goed verzorgt, heerlijke lunch met lekkere broodjes en 's avonds heerlijk gedineerd (kan iedereen de chocolade bombe adviseren). Laurens nog bedankt voor deze uitzonderlijke locatie en sfeer.

(81) Hennie Leistra
di, 11 oktober 2016 20:57:56

Zondag hebben we een fantastische dag gehad op de Inspiratie ter gelegenheid van mijn 70e verjaardag. Met familie en vrienden hebben we vaartocht op de Een gemaakt. Goed verzorgd en van lekkere hapjes voorzien, hebben we kunnen genieten van een zonnige, maar koude vaartocht. Laurens bedankt voor geweldige verzorging, de voortreffelijke hapjes en lekkere dranken. Onze gasten en wij hebben een schitterende dag beleefd.

(80) Gerry Zwier
ma, 10 oktober 2016 19:17:50

Een fantastische dansfeest gegeven voor verjaardag van mijn jongste dochter en voor mij. Op de varende Inspiratieboot.Wat een bijzondere locatie, en wat een attent en zorgvuldig personeel. En alles wat van de voren met Laurens was besproken werd tot in de puntjes verzorgd. Via hem ook aan een top dj gekomen die qua muziekstijl uitstekend bij onze wensen aansloot. Kortom, een geweldige avond die niemand snel zal vergeten!!!!!!!!

(79) Jos en Dick
ma, 19 september 2016 10:45:00

Eind augustus vierden wij een feest op de Inspiratieboot. De dag had niet beter kunnen worden gekozen, het was van het begin tot (precies) het eind stralend weer. Maar ook de locatie kon niet beter. Onze 60 gasten vonden met gemak hun plekje(s) aan boord, in de zon of in de schaduw van het gespannen zeil, op de voorplecht, achterop bij de stuurman, op de luiken, en af en toe beneden om een drankje of wat te eten te halen. En voortdurend was daar dat mooie uitzicht op de Eem en het omringende landschap. Alle lof voor onze gastheer Laurens en zijn rechterhand Melissa, die op een heel prettige manier alles deden om het iedereen naar de zin te maken. Voor de invulling van het feest hadden we geheel de vrije hand, bijna alles was mogelijk. Terug in de haven van Amersfoort was de ruimte beneden in een oogwenk veranderd in een heuse disco. Van de regen die toen op de luiken kletterde hadden we gelukkig geen enkele last. Een feestje op de Inspiratieboot: van harte aanbevolen!!

(78) Rob Vink en Corrie van Eijk
vr, 17 juni 2016 19:14:25

Wij hebben een zeer geslaagde en ontspannen feestavond gehouden op de Inspiratieboot. Alle gasten waren enthousiast over de avond op de boot.
Met dank aan Laurens, de bediening en niet te vergeten DJ Frans.
Wij genieten nog na.

>