Gastenboek

Wij zouden het erg op prijs stellen wanneer u een recensie schrijft op onze Google+ pagina.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de uitkomst van de rekensom in het veld in te geven.
7 + 1=

(96)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
>
(96) Familie Willigenburg
ma, 2 april 2018 09:05:41

25 jaar geleden via de fiets het bootje ingestapt. En nu samen met vrienden en familie de toekomst ingevaren op de inspiratieboot. We hadden het ons niet beter kunnen wensen. Een goed gastheer, een inspirerende vaartocht over de Eem , genoten van de hapjes en ijsjes. Kortom een inspirerende aanrader!


(95) Jan en Ans Nagel
ma, 2 april 2018 07:53:19

Op zaterdag 31 maart hebben wij met 40 vrienden en familie ons 40 jarig huwelijk gevierd. Een top dag, zaterdag voor pasen was het droog, het zonnetje scheen, vrolijkheid aan boord, kortom wat wil je nog meer.
De gastvrijheid van Laurens en Anna, de verzorging aan boord, maakten deze dag een dag. om met veel plezier op terug te kijken. Het gebak van Joey Mercuur, ware kunsstukjes en bijzonder lekker. Verder het stampottenbuffet en Grand Dessertbuffet van Mercuur, ik begrijp dat je als gastheer van de Inspiratie alleen de allerbeste catering daarbij wilt hebben. Dank je wel

(94) script alert'whahahah' script
do, 15 maart 2018 14:31:29
url 


alert('whahahah')


(93) testaaa
do, 15 maart 2018 14:30:07
url 


alert('HACKIII')


(92) Joke van t Hof
di, 6 februari 2018 15:28:03

Ik heb in februari 2018 mijn 60 jaar-feestje mogen vieren.
Het was een topmiddag met onderbreking voor een excursie van Arthur Brilman in Coelhorst.
Mercuur heeft voor de avondmaaltijd gezorgd. Alles was dik in orde en Laurens is een heel prettige persoon om dingen mee te regelen.
Kan niet anders zeggen: een dikke 10 !!

(91) Anky en Jeroen
do, 9 november 2017 19:22:06

We hebben op 3 november ons trouwfeest gevierd op de Inspiratieboot. Geweldige avond gehad. We ontvingen onze 80 gasten in de Insteekhaven. Deze haven is natuurlijk niet zo mooi als de Eemhaven, maar zodra je aan boord bent, merk je daar niets meer van. Bij de Insteekhaven kun je wel heel makkelijk parkeren, dat is dan weer handig. We zijn getrouwd op de boot en hebben de hele avond gefeest en gedanst. DJ Frans is een aanrader, het is mede aan hem te danken dat de sfeer zo goed was. Laurens is een flexibele en prettige gastheer en geeft goed advies. Hoewel het buiten donker was en ook best fris, gaf het varen een speciale dimensie aan de avond. De boot legt aan op een prachtige plek tussen de weilanden. Kortom: de Inspiratieboot is een topplek voor je feest!

(90) Sabine Gerrese
ma, 6 november 2017 20:19:23
url 

De inspiratieboot is een super locatie! Topsfeer, heerlijk eten, alles kon en niets was te gek! Absolute aanrader en een dikke 10!!

(89) Guido de Wijs
di, 26 september 2017 07:45:16
url 

Ha Laurens, heel veel dank voor je ontvangst, gastvrijheid en ruimhartige sponsoring van de Nacht van de Literatuur. Alles was weer perfect geregeld, je bent de ideale gastheer. We mochten voor de derde keer met schrijvers en muzikanten te gast zijn op jouw karaktervolle schip. Nogmaals: duizendmaal dank en hartelijke groeten, namens de organisatie van de NvdL Amersfoort 2017, Guido de Wijs

(88) Eric & Jorien
di, 19 september 2017 20:49:31

Een super gezellig en geslaagd feest gehad op de Inspiratieboot!!
Mede door de goede organisatie van de schipper, de relaxte kapitein, mooi weer, gezellige gasten, schitterende natuur rondom de Eem, mooie vaartocht, stille motor van deze grote boot, goede tapgasten (onze nichtjes en de zoon van de schipper), neefjes als glazenhalers, een heerlijke barbecue van Mercuur, de lekkerste ijsjes van San Marco en een swingende DJ (onze neef) tot in de kleine uurtjes.
Alles kon worden afgestemd naar eigen wensen met de schipper, echt super!

(87) Paul GroenhartMaaike van Geldere
za, 22 juli 2017 08:47:59

Het was lang geleden voor ons dat we een groot feest hebben gegeven en nu we beiden 60 jaar zouden worden leek dat een perfecte aanleiding.
Op zoektocht naar een geschikte locatie, een boot, want we wilden varen, kregen we eerder een gevoel van moeilijk, ingewikkeld en inleveren op feestambities dan voorbereidende feestvreugde.
Totdat we een afspraak hadden gemaakt met Laurens van de Inspiratieboot.
Vanaf de eerste stap op het schip was het gevoel van twijfel veranderd in een gevoel van “dit gaat hem worden”.
In een paar zinnen probeerden we duidelijk te maken wat wij wilden met het feest; een mooie ontmoetingsavond met goede muziek en echt goed eten en drinken met een redelijk kostenplaatje.
Laurens had meteen door wat wij wilden en verzekerde dat hij dat kon leveren, dat wij ons alleen maar op feest hoefden te focussen. Alle zorgen zouden ons uit handen genomen worden.
Hij suggereerde o.a. Mercuur als cateraar en als sfeermaker DJ Frans (een DJ van onze generatie).
We kwamen uit op een tijdframe van 20:00 u. tot 01:00 u.
Nadat de uitnodigingen waren rondgestuurd en er veel positieve reacties op het boottochtje waren gekomen was het moment van de waarheid aangebroken.
Vanaf dat de gasten zich verspreiden over de boot was het feestgevoel merkbaar.
Wij vind vinden dat het schip met recht inspiratie in haar naam heeft staan, de gasten hebben die vonk ervaren en meegenomen.
“Een perfect samenwerkingsverband tussen Laurens en zijn staf (uitermate vriendelijke bediening), cateraar Mercuur (overheerlijke hapjes) en super sfeermaker DJ Frans”
Wij kijken daarom terug op een zeer geslaagde avond waar we nog lang en met veel plezier op zullen terug kijken.


>