Gastenboek

Wij zouden het erg op prijs stellen wanneer u een recensie schrijft op onze Google+ pagina.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de uitkomst van de rekensom in het veld in te geven.
6 + 9=

(91)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(81) Hennie Leistra
di, 11 oktober 2016 20:57:56

Zondag hebben we een fantastische dag gehad op de Inspiratie ter gelegenheid van mijn 70e verjaardag. Met familie en vrienden hebben we vaartocht op de Een gemaakt. Goed verzorgd en van lekkere hapjes voorzien, hebben we kunnen genieten van een zonnige, maar koude vaartocht. Laurens bedankt voor geweldige verzorging, de voortreffelijke hapjes en lekkere dranken. Onze gasten en wij hebben een schitterende dag beleefd.

(80) Gerry Zwier
ma, 10 oktober 2016 19:17:50

Een fantastische dansfeest gegeven voor verjaardag van mijn jongste dochter en voor mij. Op de varende Inspiratieboot.Wat een bijzondere locatie, en wat een attent en zorgvuldig personeel. En alles wat van de voren met Laurens was besproken werd tot in de puntjes verzorgd. Via hem ook aan een top dj gekomen die qua muziekstijl uitstekend bij onze wensen aansloot. Kortom, een geweldige avond die niemand snel zal vergeten!!!!!!!!

(79) Jos en Dick
ma, 19 september 2016 10:45:00

Eind augustus vierden wij een feest op de Inspiratieboot. De dag had niet beter kunnen worden gekozen, het was van het begin tot (precies) het eind stralend weer. Maar ook de locatie kon niet beter. Onze 60 gasten vonden met gemak hun plekje(s) aan boord, in de zon of in de schaduw van het gespannen zeil, op de voorplecht, achterop bij de stuurman, op de luiken, en af en toe beneden om een drankje of wat te eten te halen. En voortdurend was daar dat mooie uitzicht op de Eem en het omringende landschap. Alle lof voor onze gastheer Laurens en zijn rechterhand Melissa, die op een heel prettige manier alles deden om het iedereen naar de zin te maken. Voor de invulling van het feest hadden we geheel de vrije hand, bijna alles was mogelijk. Terug in de haven van Amersfoort was de ruimte beneden in een oogwenk veranderd in een heuse disco. Van de regen die toen op de luiken kletterde hadden we gelukkig geen enkele last. Een feestje op de Inspiratieboot: van harte aanbevolen!!

(78) Rob Vink en Corrie van Eijk
vr, 17 juni 2016 19:14:25

Wij hebben een zeer geslaagde en ontspannen feestavond gehouden op de Inspiratieboot. Alle gasten waren enthousiast over de avond op de boot.
Met dank aan Laurens, de bediening en niet te vergeten DJ Frans.
Wij genieten nog na.

(77) Henk en Yvon
za, 4 juni 2016 21:54:14

Vandaag genoten van ons 25 jarig huwelijksfeest op de Inspiratieboot.
Het weer was top, dus het varen met een boot vol vrienden was ongedwongen en relaxed..We hebben ons nergens zorgen over hoeven maken...leuk dat we tijdens het varen nog konden bedenken dat we nog wel een half uur langer wilden varen. Heel flexibel!
Bedankt voor de fijne tocht Laurens ( en team)!

(76) Marion
zo, 29 mei 2016 18:24:19

29 mei mijn 51ste verjaardag gevierd op de boot. Prima verzorgd, uitstekende bediening. Ik hoefde niets te doen, behalve genieten. Zo zou ik altijd verjaardagen willen vieren. We komen vast en zeker terug.

(75) Wim van Es
zo, 22 mei 2016 13:19:16

Op 21 mei een prima feest gehad op de inspiratieboot.
Langzaam de Eem af, benen strekken in Spakenburg en heerlijk buffet weer op weg terug naar A'foort.
Met Laurens zijn er prima afspraken te maken die voor 100% worden nagekomen. Bediening van het schip en catering was zorgvuldig, klantvriendelijk en relaxed.
Bijzonder is natuurlijk ook de mooi-weergarantie die vooraf bij het boeken tijdens een kletterende hagelbui in maart werd gegeven.
In ons geval kwam het uit. Ik vond de toch met de inspiratie boot in alle opzichten heel positief.
Laurens bedankt.

(74) Harm en Ineke Folkerts
ma, 16 mei 2016 19:40:43

Zaterdag 7 mei 2016 hebben wij op de Inspiratieboot een fantastisch feest gehad. We waren 25 jaar getrouwd en met zo'n 70 gasten hebben we 5 uur gevaren op de Eem en op t Veluwemeer. Het was prachtig mooi weer dus dat maakte het extra leuk. Gratis zon, de hele middag!!! Een prachtige locatie, en onze gastheer Laurens had het tip-top voor mekaar. Er is veeel mogelijk aan boord, al onze wensen werden vervuld. Een high-tea buffet (tafel) borrelen en soep met sandwiches. Complimenten voor de gastvrije ontvangst en de goede organisatie van ons feest. Samen met Laurens kun je zelf invulling geven aan je feest, zowel aan het programma als aan het eten en drinken. Onze hartelijke dank.

(73) Familie Bloemendal
wo, 27 april 2016 13:56:32

Familie Bloemendal
Onlangs een welgeslaagde en fééstelijke familiedag gehad op de Inspiratieboot. We waren met bijna 30 personen en iedereen, van jong (2 jaar) tot oud (bijna 90 jaar), heeft het héél leuk gevonden en genoten van de prachtige en enigszins onstuimige vaartocht!
Onze hártelijke dank aan Laurens, die alles tiptop verzorgd heeft en een geweldig goede gastheer was. Ook véél complimenten aan cateraar Mercuur's en ijssalon San Marco die ons voorzien hebben van allerlei héérlijke verwennerijen. De Inspiratieboot is een échte aanrader voor iedereen die op een speciale en bijzondere manier iets te vieren heeft!

(72) Ria v d Bedem
zo, 24 april 2016 20:20:20

Een surprise party voor Fred is supergeslaagd op deze knotsgezellige locatie waar alle medewerking wordt geboden om er een gezellig feest van te maken ,al varende over de mooie eem.
Een aanrader voor een geslaagd feest