Gastenboek

Wij zouden het erg op prijs stellen wanneer u een recensie schrijft op onze Google+ pagina.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de uitkomst van de rekensom in het veld in te geven.
6 + 5=

(91)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(71) School op de Berg
wo, 30 september 2015 10:17:42

Afgelopen vrijdag gevaren, heerlijk genoten in het zonnetje van de mooie omgeving, lekker eten en gezelligheid!

(70) Jan Luitingh
di, 29 september 2015 21:50:12

De tocht mat m.c. Inspiratie, als inleiding op mijn 85-ste verjaardag, was prachtig. De sfeer was goed evenals het weer. De contacten met Laurens, Adriaan, Michelle en Yvonne waren heel prettig en de catering was prima in orde. Ik kan daarom ook zeggen, dat ik een trip met 'Olieman verhuur' warm kan aanbevelen.

(69) Annemieke
di, 14 juli 2015 18:43:45

Een prachtige verjaardag gehad op de Inpiratieboot.
Heerlijke sfeer en prima bijgestaan door Laurens en zijn collega's, waardoor ik nergens naar om hoefde te kijken.

Een aanrader!

(68) Marianne
wo, 3 juni 2015 18:34:19
url 

Op zondag 31 mei heb ik op de inspiratieboot mijn 60ste verjaardag gevierd. We hadden gehoopt op mooi weer, helaas werkte dat niet mee. Desalniettemin zat de stemming er goed in, de gasten waren erg gezellig en vonden het geweldig om op deze mooie boot te zijn, het was een fantastisch feest. Laurens en Yvonne hebben er alles aan gedaan om er een succes van te maken. Zelfs druipnat op het dek de bbq brandend houden. De rest van het eten was ook heerlijk! echt een aanrader, deze locatie!!!

(67) Marco en Ines
di, 2 juni 2015 19:53:51

Een erg unieke locatie om een leuk feest te geven. De gastheer Laurens is niets te gek om het geheel een geslaagd feest te laten maken. Wij hebben met ons feest erg genoten en raden deze locatie daarom ook aan, ook voor een kleine groep. Tip: maak een afspraak om de locatie te bezichtigen en je bent meteen verkocht.

(66) M Dorrepaal
ma, 1 juni 2015 15:48:09

De inspiratieboot biedt een leuke en originele ruimte om te vergaderen of anderszins een bijeenkomst te organiseren. Goede catering en leuk om een stukje te varen

(65) Emmely
ma, 18 mei 2015 18:39:25

Zaterdagavond 9 mei heb ik mijn 50e verjaardag gevierd op de Inspiratieboot. Met een gezelschap van ruim 60 mensen hebben we een zeer feestlijke avond gehad. Naast de leuke locatie en de prettige gastheer, was de tocht op de Eem, met een prachtige zonsondergang, erg geslaagd!

(64) carla lanjouw
ma, 18 mei 2015 15:37:51

Wij hebben een fantastische dag gehad met de Inspiratieboot. Wij zijn in de watten gelegd door Laurens en zijn crew. Er is overal voor gezorgd en ook heerlijk gegeten en gedronken. Als iemand een feestje wil vieren kan ik aanraden de Inspiratieboot te boeken. Dank Laurens voor de fijne dag. Groet carla en joop lanjouw

(63) André en Sanneke Admiraal
ma, 1 december 2014 23:05:23

Wij André en Sanneke, zijn afgelopen 13 juni getrouwd. Dit was op een vrijdag maar dat mocht de pret niet drukken. In de voorbereiding werden wij goed bijgestaan door Laurens. De dag was op en top geregeld, mede dankzij het weer. Voorzieningen waren goed! Eten en drinken overheerlijk en de gastvrijheid goed! Wij hebben samen met onze gasten genoten van een overheerlijke dag!


(62) Antje Degenhart
wo, 29 oktober 2014 22:01:06

Zaterdag 25 oktober hadden we het verrassingsfeest voor onze Abraham. Vooraf was ik met een vriendin op deze locatie wezen kijken en we hadden er meteen een goed gevoel bij. Alles was mogelijk, alleen de drank moest daar afgenomen worden (logisch). Laurens en Michelle waren echt gastheer en -vrouw. We mochten verder alles zelf regelen. Het buffet (Indonesisch, www.kratonrosbeijer.nl, beetje reclame, maar een echte aanrader), maar ook de hapjes. Deze hoefden we alleen maar aan te leveren en voor de rest werd gezorgd. Wij hoefden ons dus alleen maar te mengen in het feestgedruis. We hebben geen onvertogen woord gehoord, sterker nog, alle gasten hebben meer dan genoten en dat ook zo laten blijken. Verder is het boottochtje over de Eem een echte aanrader, zo leuk om je eigen omgeving vanaf het water te zien. We kijken met veel genoegen op deze avond terug. En onze Abraham....die loopt nog steeds met een glimlach rond, net als wij overigens!