Gastenboek

Wij zouden het erg op prijs stellen wanneer u een recensie schrijft op onze Google+ pagina.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de uitkomst van de rekensom in het veld in te geven.
4 + 7=

(96)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(66) M Dorrepaal
ma, 1 juni 2015 15:48:09

De inspiratieboot biedt een leuke en originele ruimte om te vergaderen of anderszins een bijeenkomst te organiseren. Goede catering en leuk om een stukje te varen

(65) Emmely
ma, 18 mei 2015 18:39:25

Zaterdagavond 9 mei heb ik mijn 50e verjaardag gevierd op de Inspiratieboot. Met een gezelschap van ruim 60 mensen hebben we een zeer feestlijke avond gehad. Naast de leuke locatie en de prettige gastheer, was de tocht op de Eem, met een prachtige zonsondergang, erg geslaagd!

(64) carla lanjouw
ma, 18 mei 2015 15:37:51

Wij hebben een fantastische dag gehad met de Inspiratieboot. Wij zijn in de watten gelegd door Laurens en zijn crew. Er is overal voor gezorgd en ook heerlijk gegeten en gedronken. Als iemand een feestje wil vieren kan ik aanraden de Inspiratieboot te boeken. Dank Laurens voor de fijne dag. Groet carla en joop lanjouw

(63) André en Sanneke Admiraal
ma, 1 december 2014 23:05:23

Wij André en Sanneke, zijn afgelopen 13 juni getrouwd. Dit was op een vrijdag maar dat mocht de pret niet drukken. In de voorbereiding werden wij goed bijgestaan door Laurens. De dag was op en top geregeld, mede dankzij het weer. Voorzieningen waren goed! Eten en drinken overheerlijk en de gastvrijheid goed! Wij hebben samen met onze gasten genoten van een overheerlijke dag!


(62) Antje Degenhart
wo, 29 oktober 2014 22:01:06

Zaterdag 25 oktober hadden we het verrassingsfeest voor onze Abraham. Vooraf was ik met een vriendin op deze locatie wezen kijken en we hadden er meteen een goed gevoel bij. Alles was mogelijk, alleen de drank moest daar afgenomen worden (logisch). Laurens en Michelle waren echt gastheer en -vrouw. We mochten verder alles zelf regelen. Het buffet (Indonesisch, www.kratonrosbeijer.nl, beetje reclame, maar een echte aanrader), maar ook de hapjes. Deze hoefden we alleen maar aan te leveren en voor de rest werd gezorgd. Wij hoefden ons dus alleen maar te mengen in het feestgedruis. We hebben geen onvertogen woord gehoord, sterker nog, alle gasten hebben meer dan genoten en dat ook zo laten blijken. Verder is het boottochtje over de Eem een echte aanrader, zo leuk om je eigen omgeving vanaf het water te zien. We kijken met veel genoegen op deze avond terug. En onze Abraham....die loopt nog steeds met een glimlach rond, net als wij overigens!

(61) Saskia en Sam
di, 14 oktober 2014 19:55:21

Op 27 september hebben wij onze gezamenlijke 100e verjaardag gevierd aan boord. Wat een prachtige locatie: de gezellige ruimte benedendeks gecombineerd met het terras bovendeks waar we konden genieten van het varen over de Eem. En de attente bediening liet niets te wensen over. Echt een aanrader!

(60) Guido de Wijs
ma, 8 september 2014 13:42:13
url 

Op zondag 7 september 2014 vierden Joke en ik dat we 40 jaar verkering hebben en dat we 25 jaar getrouwd zijn. Wat is er attractiever dan een varend feest op een karakteristieke huwelijksboot te vieren en zo kwamen we uit bij De Inspiratieboot van Laurens. De voorbereidende bespreking was al plezierig. Hij vond het geen enkel probleem als we zelf voor nootjes en snoep en de versiering wilden zorgen. We hadden geluk met het weer, de hele dag droog en vaak zon, heerlijk om comfortabel op het dek te zitten en naar de rustieke weilanden met koeien en eenden en ander gevogelte te gluren. De catering was groots, mede dankzij de gebroeders Mercuur die echt voor gastronomische kwaliteit zorgden. Hier zijn een professionele traiteur (Robbertjan) en een vakkundige patissier (Joey) aan het werk. Laurens zorgde voor een ontspannen sfeer aan boord en vertelde ook nog interessant over de historie van de boot. Zijn er dan geen minpuntjes te noemen? Nou vooruit dan, slechts twee. Op de boot mogen maximaal 100 mensen mee. Wij waren met 53 passagiers aan boord maar dan is het echt vol en soms al enigszins dringen. Verder was de wandeling (aangeraden door Laurens) rond het eiland De Dode Hond een teleurstelling. Natuurmonumenten onderhoudt het voetgangerspad niet zodat je tussen de metershoge brandnetels en distels overeind moet zien te blijven. Doch verder geen gezeur. Een jubileum vieren op deze boot is echt een groots feest en geeft een ultiem vakantiegevoel, vooral door de gastvrijheid van eigenaar, stuurman en serveerster.

(59) Anna Crowley
do, 14 augustus 2014 13:50:52

Ik zit nog even onze trouwfoto's van vorig jaar te kijken en geniet nog na van de geweldige dag op de Inspiratieboot.
Wat was het mooi en goed verzorgd. Niets was te veel moeite voor Laurens en zijn team.
Een geweldige dag die we misschien ooit over kunnen doen.
Groet,
Anna.

(58) Gerard en Joëlle
do, 17 juli 2014 18:45:02

Op 6 juni hebben we op de boot ons 12,5 -jarig huwelijk gevierd. Het was een prachtige avond met een supersfeertje.
Dit is een avond om met heel veel genoegen op terug te kijken.
Laurens en crew, hartelijk bedankt voor het mogelijk maken van dit feest.

(57) Marian Reijersen
do, 17 juli 2014 15:20:07

Op de Inspiratieboot hebben we ons 25 jarig bedrijfsjubileum gevierd op 31 mei jl. We zijn gaan varen langs de Eem en het was gelukkig "een mooi weer dag". We hebben genoten van een heerlijke barbecue aan boord. Deze was goed verzorgd en de bediening en de sfeer was geweldig.
Een betere bootsman dan Laurens en zijn bemanning is nauwelijks denkbaar. Zeer aan te bevelen! Boeken dus!