Gastenboek

Wij zouden het erg op prijs stellen wanneer u een recensie schrijft op onze Google+ pagina.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de uitkomst van de rekensom in het veld in te geven.
3 + 7=

(91)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(61) Saskia en Sam
di, 14 oktober 2014 19:55:21

Op 27 september hebben wij onze gezamenlijke 100e verjaardag gevierd aan boord. Wat een prachtige locatie: de gezellige ruimte benedendeks gecombineerd met het terras bovendeks waar we konden genieten van het varen over de Eem. En de attente bediening liet niets te wensen over. Echt een aanrader!

(60) Guido de Wijs
ma, 8 september 2014 13:42:13
url 

Op zondag 7 september 2014 vierden Joke en ik dat we 40 jaar verkering hebben en dat we 25 jaar getrouwd zijn. Wat is er attractiever dan een varend feest op een karakteristieke huwelijksboot te vieren en zo kwamen we uit bij De Inspiratieboot van Laurens. De voorbereidende bespreking was al plezierig. Hij vond het geen enkel probleem als we zelf voor nootjes en snoep en de versiering wilden zorgen. We hadden geluk met het weer, de hele dag droog en vaak zon, heerlijk om comfortabel op het dek te zitten en naar de rustieke weilanden met koeien en eenden en ander gevogelte te gluren. De catering was groots, mede dankzij de gebroeders Mercuur die echt voor gastronomische kwaliteit zorgden. Hier zijn een professionele traiteur (Robbertjan) en een vakkundige patissier (Joey) aan het werk. Laurens zorgde voor een ontspannen sfeer aan boord en vertelde ook nog interessant over de historie van de boot. Zijn er dan geen minpuntjes te noemen? Nou vooruit dan, slechts twee. Op de boot mogen maximaal 100 mensen mee. Wij waren met 53 passagiers aan boord maar dan is het echt vol en soms al enigszins dringen. Verder was de wandeling (aangeraden door Laurens) rond het eiland De Dode Hond een teleurstelling. Natuurmonumenten onderhoudt het voetgangerspad niet zodat je tussen de metershoge brandnetels en distels overeind moet zien te blijven. Doch verder geen gezeur. Een jubileum vieren op deze boot is echt een groots feest en geeft een ultiem vakantiegevoel, vooral door de gastvrijheid van eigenaar, stuurman en serveerster.

(59) Anna Crowley
do, 14 augustus 2014 13:50:52

Ik zit nog even onze trouwfoto's van vorig jaar te kijken en geniet nog na van de geweldige dag op de Inspiratieboot.
Wat was het mooi en goed verzorgd. Niets was te veel moeite voor Laurens en zijn team.
Een geweldige dag die we misschien ooit over kunnen doen.
Groet,
Anna.

(58) Gerard en Joëlle
do, 17 juli 2014 18:45:02

Op 6 juni hebben we op de boot ons 12,5 -jarig huwelijk gevierd. Het was een prachtige avond met een supersfeertje.
Dit is een avond om met heel veel genoegen op terug te kijken.
Laurens en crew, hartelijk bedankt voor het mogelijk maken van dit feest.

(57) Marian Reijersen
do, 17 juli 2014 15:20:07

Op de Inspiratieboot hebben we ons 25 jarig bedrijfsjubileum gevierd op 31 mei jl. We zijn gaan varen langs de Eem en het was gelukkig "een mooi weer dag". We hebben genoten van een heerlijke barbecue aan boord. Deze was goed verzorgd en de bediening en de sfeer was geweldig.
Een betere bootsman dan Laurens en zijn bemanning is nauwelijks denkbaar. Zeer aan te bevelen! Boeken dus!

(56) Daniëlle Hazekamp
di, 8 juli 2014 09:24:45

Wij hebben de 29 juni een heerlijk familie feest gehad op de inspiratie boot!!
Ontzettend genoten, nogmaals enorm bedankt aan Lourens .

(55) francis hazekamp
wo, 2 juli 2014 11:43:07

Dag Laurens,
29 juni 2014 hebben we een schitterende boottocht gemaakt over de meanderende Eem met aan het roer kapitein Adrie en jij als schipper, bartender, verhalenverteller etc. We waren met 30 man/vrouw/kind en hebben genooooooten!!! Wat een heerlijke boot met ruime dekken om van de omgeving en de zon te genieten en benedendeks tafels waar de kindjes konden loomen en moeders hun kindjes konden verzorgen. We hadden met de familie een aantal verjaardagen te vieren en dat hebben we gedaan. Goed verzorgde drankjes van jouw bar en we waren er vrij in om onze eigen Indo maaltijden mee te nemen (waar jij ook van genoten hebt hoop ik) Voor herhaling vatbaar. groeten francis hazekamp

(54) Bernard & Caroline
di, 17 juni 2014 13:18:48

Een heerlijke dag gehad op de boot waar we ons twintigjarig huwelijksfeest hebben gevierd. Zon, water, gezellige mensen, heerljk eten en een zeer gastvrije schipper en gastvrouw. Het was genieten. We kijken met heel veel plezier terug op deze mooie dag!(53) Arie en Simone v.d. Vliet
ma, 12 mei 2014 14:42:29

Al een jaar van te voren hadden we 10 mei 2014 gereserveerd voor ons feest op "de Inspiratieboot".
Toen het zover was bleek de zon verstek te laten gaan en stormde en regende het flink. Desondanks hebben onze gasten en wij een heerlijk feest gehad.
Alle complimenten voor Laurens en zijn gastvrouwen!!!
Zij zorgden voor een voortreffelijke gang van zaken, zowel wat de activiteiten als de catering betreft.
We hebben vele positieve reacties gekregen. Iedereen geniet nu na van een byzondere belevenis. Hartelijk dank voor jullie goede zorg.

(52) Annemarie van der Kolk
vr, 11 april 2014 11:57:58

Heerlijke dag op het water!

Met een groep van 25 personen een fantastische dag gehad op de boot.

De route is prachtig, het schip biedt volop mogelijkheden om in verschillende settingen met elkaar aan de slag te zijn. Soms in 2-tallen, soms in de hele groep. Zowel binnen als buiten (op het dek). Aanwezigheid van Laurens en stagiare Guusje was heel prettig. Ze hielden afstand als dat voor groep prettig was, en waren altijd beschikbaar als het nodig was.
Van harte aanbevolen!