Gastenboek

Wij zouden het erg op prijs stellen wanneer u een recensie schrijft op onze Google+ pagina.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de uitkomst van de rekensom in het veld in te geven.
3 + 5=

(91)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(51) Jeroen Zwaan
za, 4 januari 2014 16:07:28
url 

Eind december hebben wij de verjaardag van onze zoon op de inspiratieboot gevierd en dat was een fantastisch feest. Met de aanwezigheid van zo'n 45 volwassenen en nog zo'n 20 kinderen ging het feest helemaal los op deze mooi feest locatie. We werden goed geholpen door iemand van de inspiratieboot en mede dankzij deze locatie is ons feest zo'n succes geworden.

(50) Thoran Kroon
wo, 23 oktober 2013 20:13:14

Gastvrij ontvangen. Waar het weer enorm tegen zat, was De Inspiratie flexibel met het aanpassen van de aanvankelijke planning. Het is een mooie en orgineele locatie gebleken voor ons feest. Het eten was erg lekker.

(49) Anne Marie
do, 3 oktober 2013 13:09:47

Wij hebben de teamdag met de dames van de polikliniek orthopedie van het Meander medisch centrum heerlijk afgesloten op de inspiratieboot. Een leuk route langs een schitterend nieuw ziekenhuis

(48) Marius & Marcel
ma, 9 september 2013 10:18:31

Op zondag 1 september vierden wij ons 10-jarig jubileum op de Inspiratie. We waren met 80 gasten en hebben ons geweldig vermaakt tijdens de mooie tocht over de Eem. De Inspiratie is een stijlvolle, karakteristieke boot. Ook de verzorging van de drankjes was dik in orde.

(47) Bert en Carolien
di, 30 juli 2013 16:48:28

Het is al even geleden maar op zaterdag 29 september 2012 hebben wij ons 25-jarig huwelijksfeest op De Inspiratieboot gevierd. Het was een prachtige dag, we hebben heerlijk gegeten en we hebben het erg gezellig gehad met de gasten en het personeel. Laurens had overal aan gedacht: 's avonds werd het wat frisser en kwam hij aan met fleecekleedjes voor de mensen die buiten op het dek zaten. We hebben heel veel leuke reacties gehad op ons feest. Kortom, een dag om nooit te vergeten!

(46) Anita Lemoine
ma, 22 juli 2013 14:54:45

Op dinsdag 9 juli hebben wij met onze ploeg van het werk met 23 mensen een schitterende middag gehad op de inspiratieboot. Goed weer, relaxed, goed verzorgd, mooie vergezichten, lekkere hapjes, drankjes genoeg en verzorgd,aardige schipper, leuke stagiaire, goede schippersknecht, veel gelachen bij de boerengolf, ff een wandelingetje naar dat weiland, veel te zien op de kant, lekkere steoelen op dek, geneog plek om met zijn allen te zitten om ff apart met iemand, leuke foto''s gemaakt....
tsja wat zal ik zeggen: het was TOP!!!!, een aanrader als je met je werk naar buiten wil, met ontspanning iets samen wil doen: kortom voor ons veel INSPIRATIE en ONTSPANNING en dat hebben wij in deze drukke tijden van de WAAG zeker nodig. Het geeft indirect veel teambuilding. Wij komen nog weleens terug op deze boot!

(45) Kees van Hamersveld
ma, 1 juli 2013 18:21:06

Hallo,

23 Juni op de havendag geweest op het Eemplein Amersfoort.
Daar heb ik het geluk gehad om een prijs te winnen met lotjes kopen.
We mochten met 10 personen 2 uur varen op De Inspiratie boot lekker met een bakkie.
Zondag 30 juni om 14.30 uur een afspraak gemaakt met schipper Laurens.
Samen met mijn vrouw, mijn dochters en aanhang en opa en oma hebben we heerlijk in het zonnetje mee gevaren over de Eem. We vonden het allemaal erg leuk om zo van het water en de natuur te genieten op deze erg mooie schuit. Hierbij willen we Laurens en zijn vrouw hartelijk bedanken voor deze mooie prijs en een onvergetelijke ervaring.

Met vriendelijke groet, Fam van Hamersveld

(44) Bertha Bouwman
ma, 1 juli 2013 09:20:59
url 

Zaterdag 22 juni uitje met bestuur en management. Een fantastiche dag. We begonnen de vaartocht met mooi weer aan dek. De natuurwandeling was interessant, leuke gids, mooie wandeling.
Vervolgens heerlijk gegeten aan boord, perfect verzorgd door een geweldige kok!
Kortom een prachtige dag, zeer relaxed allemaal.
Bedankt, we hebben ervan genoten!

(43) Tineke
ma, 24 juni 2013 06:06:34

Gisterenmiddag, 23-6-2013, mijn 65ste verjaardag gevierd.
Het was echt een topdag, het weer, het varen, de familie, vrienden en Laurens hebben deze dag voor mij onvergetelijk gemaakt.
Dank je wel.

(42) Sety Ditters
zo, 23 juni 2013 17:00:33
url 

Zondag 16 juni hebben wij onze trouwborrel gegeven op de Inspiratieboot.
Samen met familie en vrienden op een historisch schip, lekker borrelen en varen over de Eem.
De Inspiratieboot is een unieke, authentieke locatie en in overleg is alles mogelijk.
De gastvrijheid, de prijs-kwaliteitverhouding en de uitstekende service die de Inspiratieboot biedt, maakt deze locatie tot een van onze favoriete locaties, voor iedere gelegenheid.
Ook is de Inspiratieboot een geweldige trouwlocatie. Hoe gaaf is het om letterlijk in het huwelijksbootje te stappen en al varend over de Eem elkaar
het ‘Ja-woord’ te geven?
Dankzij de Inspiratieboot en natuurlijk onze gasten was ons feestje helemaal geslaagd!
Nogmaals dank en graag tot ziens.
Hartelijke groet,
Sety en Jack