Gastenboek

Wij zouden het erg op prijs stellen wanneer u een recensie schrijft op onze Google+ pagina.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de uitkomst van de rekensom in het veld in te geven.
6 + 6=

(96)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(36) Henk en Tineke
di, 23 april 2013 21:27:01

Ik heb mijn 65e verjaardag op zondag 21 april gevierd aan boord van de Inspiratie. Het was een geweldige middag. Vooral door de ontspannen sfeer die Laurens en zijn team wisten te scheppen. Een heerlijk buffet, stralend weer en gezellige gasten. Een middag om niet snel te vergeten. Iedereen was enthousiast over zo'n geslaagd feest. En hierbij wil ik deze complimenten samen met de onze doorgeven aan Laurens en z'n bemanning. Hartelijk dank.

(35) ineke
wo, 10 oktober 2012 16:37:42

Zondag 7 oktober heb ik 'smiddags mijn 50e verjaardag gevierd op de inspiratieboot. Met 60 gasten heerlijk genoten van de zon, de tocht, de heerlijke hapjes van Mercuur, de prettige bediening en sfeer op de boot, werd het een heerlijke middag. Helemaal tevreden over alles, zowel vooraf als tijdens als achteraf alles goed kunnen afstemmen. Prima geweest.

(34) Sander en Annemieke
vr, 28 september 2012 19:02:13

Op 24-8-2012 zijn wij bij jullie in het Huwelijksbootje gestapt.
Wat hebben wij het leuk gehad die dag.
Het was in een woord TOP!! Ook het weer heeft hieraan meegeholpen, maar zelfs een regenbuitje kon de pret niet drukken. Heerlijk met een drankje op het dek, het buffet benedendeks, alles was goed geregeld. Lekker ontspannen en relax.
Tevens was de tip van Laurens voor het eten en de bruidstaart van de gebroeders Mercuur een voltreffer.
Wij hebben hele mooie en leuke herinneringen aan onze bruiloft en met ons onze gasten. Wij hebben het heel leuk gevonden dat we aan boord konden trouwen en dat we alles op 1 locatie hadden.
Kortom een geslaagde dag!!! Een echte aanrader voor aanstaande bruidsparen.
Bedankt voor alles en wij wensen jullie heel veel behouden vaarten toe!!
Groetjes Sander, Annemieke en Elize.

(33) Antoinette Hommelberg
di, 25 september 2012 12:39:45

Gisteren met ons team een retraite gehouden op de Inspiratie.
Vanaf station Amersfoort is het 10 minuten lopen naar de locatie.
Je kan hier prima vergaderen en tevens, als het weer het toelaat, op het dek in groepjes uiteen voor overleg.
Perfect geregeld: koffie met wat lekkers en de broodjes waren heerlijk.
Heb de Inspiratie aanbevolen aan collega's.

(32) Klaas de Graaf
ma, 24 september 2012 12:21:37

In de krant stond de aankondiging voor een kennismakingstocht op 'De Inspiratieboot' op 21 september. Een cliché
, maar het was boven verwachting. Een heel prettige ambiance, een warme ontvangst en ook de uitleg over de historie van de boot deed de beleving verhogen. Voeg daar nog bij, dat wij verwend zijn met heerlijke lekkernij en een drankje, dan kan zo'n avond niet meer kapot. Het werd best wel fris, die avond, maar de tocht was als een warme jas, dus de kou was snel vergeten.
Wij gaan jullie site in de gaten houden als wij of kennissen en/of vrienden een gebeurtenis willen vieren, waar voldoende personen bij aanwezig zullen zijn, dan blijft jullie boot zeker in gedachten.
Nog mooie jaren voor jullie gewenst
Klaas de Graaf

(31) Jasper van Ek
wo, 20 juni 2012 20:28:52

Op 25 mei jl. hebben wij onze receptie gehouden op De Inspiratieboot. Het was geen enkel probleem om voorafgaand aan onze bruiloft ’s middags of ’s avonds nog even af te spreken om de laatste puntjes op de i te zetten. Daarnaast werd er goed meegedacht om de trouwdag onvergetelijk te maken en dat is gelukt. Op de dag zelf was alles perfect geregeld en konden we optimaal genieten van onze trouwdag! Echt een aanrader! Nogmaals bedankt!!

Groet,

Suzanne van Ek- de Weijer
en Jasper van Ek


(30) Jörgen
wo, 20 juni 2012 13:34:54

Wij zijn zondag 17 juni het water op gegaan om mijn 40ste verjaardag te vieren.
Van te voren hebben we besproken wat mijn wensen zouden zijn en welke mogelijkheden er zijn. We zijn tot een mooie middag en avond gekomen met een aangepaste Diner cruise. Gelukkig werkte het weer mee en konden we op het dek zitten, liggen en lopen. En Laurens kon ons ondertussen verwennen met heerlijk vlees en vegetarische alternatieven van de barbecue. Beneden in het ruim hadden we een goed buffet met salades, stokbrood en sauzen.
Lita en Laurens hebben ons ook goed voorzien van een drankje en er werd gelet op kleine details. Tussendoor hebben we even stil gelegen en konden de kinderen zich buiten de boot en in het water even vermaken.
Door de goede zorgen kon ik mijn zorgen laten varen ;0)
Ik wil nogmaals via deze weg Laurens en Lita bedanken en niet alleen namens mij, maar ook namens verschillende gasten.

Groet,

Jörgen

(29) Ivo Richaers
ma, 18 juni 2012 11:14:16
url 

Met Studiekring hadden we op de inspiratie boot dit jaar ons feest om het schooljaar af te sluiten. Het was heerlijk rond te varen. Met het goede weer was 70 personen een prima aantal op de boot. De hapjes en drankjes waren zeer goed verzorgd. De sfeer was goed, de bediening super, de mensen vriendelijk.
Een geslaagde dag. Hartelijk dank.

(28) Greta Schaafsma
vr, 15 juni 2012 10:56:05

Met het werk hier eerst lezingen bijgewoond met koffie en gebak. Buiten regende het, dus we zaten mooi droog in het ruim van de boot met veel licht en ruimte voor een vergaderopstelling. Daarna een heerlijke lunch gehad, die gelukkig in het zonnetje op het dek kon worden genuttigd. Tijdens de lunch en de koffie met bonbon daarna hebben we heerlijk gevaren in de buurt van Amersfoort, heerlijk. De boot ligt op maar 10 minuten lopen van het station, dus gemakkelijk bereikbaar. Echt een tip voor vergaderingen/workshops etc.

(27) Ernst en Jet Roffel
zo, 29 april 2012 11:04:49

Hi Laurens,

Agelopen zaterdag mijn 50ste verjaardag bij jou gevierd op de boot. Met z'n allen naar Bunschoten-Spakenburg gevaren
waar we een ijsje zijn gaan kopen voor de kinderen!
We hebben het TOP bij jou aan boord gehad en gezien de reacties nog deze week heeft iedereen echt genoten!

Dank je wel!

groeten,

Jet Roffel