Gastenboek

Wij zouden het erg op prijs stellen wanneer u een recensie schrijft op onze Google+ pagina.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de uitkomst van de rekensom in het veld in te geven.
3 + 9=

(91)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(31) Jasper van Ek
wo, 20 juni 2012 20:28:52

Op 25 mei jl. hebben wij onze receptie gehouden op De Inspiratieboot. Het was geen enkel probleem om voorafgaand aan onze bruiloft ’s middags of ’s avonds nog even af te spreken om de laatste puntjes op de i te zetten. Daarnaast werd er goed meegedacht om de trouwdag onvergetelijk te maken en dat is gelukt. Op de dag zelf was alles perfect geregeld en konden we optimaal genieten van onze trouwdag! Echt een aanrader! Nogmaals bedankt!!

Groet,

Suzanne van Ek- de Weijer
en Jasper van Ek


(30) Jörgen
wo, 20 juni 2012 13:34:54

Wij zijn zondag 17 juni het water op gegaan om mijn 40ste verjaardag te vieren.
Van te voren hebben we besproken wat mijn wensen zouden zijn en welke mogelijkheden er zijn. We zijn tot een mooie middag en avond gekomen met een aangepaste Diner cruise. Gelukkig werkte het weer mee en konden we op het dek zitten, liggen en lopen. En Laurens kon ons ondertussen verwennen met heerlijk vlees en vegetarische alternatieven van de barbecue. Beneden in het ruim hadden we een goed buffet met salades, stokbrood en sauzen.
Lita en Laurens hebben ons ook goed voorzien van een drankje en er werd gelet op kleine details. Tussendoor hebben we even stil gelegen en konden de kinderen zich buiten de boot en in het water even vermaken.
Door de goede zorgen kon ik mijn zorgen laten varen ;0)
Ik wil nogmaals via deze weg Laurens en Lita bedanken en niet alleen namens mij, maar ook namens verschillende gasten.

Groet,

Jörgen

(29) Ivo Richaers
ma, 18 juni 2012 11:14:16
url 

Met Studiekring hadden we op de inspiratie boot dit jaar ons feest om het schooljaar af te sluiten. Het was heerlijk rond te varen. Met het goede weer was 70 personen een prima aantal op de boot. De hapjes en drankjes waren zeer goed verzorgd. De sfeer was goed, de bediening super, de mensen vriendelijk.
Een geslaagde dag. Hartelijk dank.

(28) Greta Schaafsma
vr, 15 juni 2012 10:56:05

Met het werk hier eerst lezingen bijgewoond met koffie en gebak. Buiten regende het, dus we zaten mooi droog in het ruim van de boot met veel licht en ruimte voor een vergaderopstelling. Daarna een heerlijke lunch gehad, die gelukkig in het zonnetje op het dek kon worden genuttigd. Tijdens de lunch en de koffie met bonbon daarna hebben we heerlijk gevaren in de buurt van Amersfoort, heerlijk. De boot ligt op maar 10 minuten lopen van het station, dus gemakkelijk bereikbaar. Echt een tip voor vergaderingen/workshops etc.

(27) Ernst en Jet Roffel
zo, 29 april 2012 11:04:49

Hi Laurens,

Agelopen zaterdag mijn 50ste verjaardag bij jou gevierd op de boot. Met z'n allen naar Bunschoten-Spakenburg gevaren
waar we een ijsje zijn gaan kopen voor de kinderen!
We hebben het TOP bij jou aan boord gehad en gezien de reacties nog deze week heeft iedereen echt genoten!

Dank je wel!

groeten,

Jet Roffel

(26) Rob van Beek en Yolanda van Boven
do, 6 oktober 2011 18:57:07

Beste Laurens,wat hebben we een heerlijk feest gehad aan boord van de inspiratie. Al in de voorbereiding viel het ons op hoe prettig en makkelijk de samenwerking verliep. We zouden het feest eerst al in juni geven maar moesten alles afblazen omdat onze dochter in het ziekenhuis lag. We hoefden niets extra te betalen en gelukkig hebben we 1 oktober ons feest alsnog kunnen vieren. Wat een volmaakte dag, prachtig weer, lekker gevaren over de Eem, aangelegd, gewandeld, boerengolf gespeeld, een band aan boord, heerlijk eten en drinken. De boot is top, zelfs met 100 man waarvan een hoop kinderen was er plek genoeg en heeft iedereen zich perfect vermaakt, Laurens en bemanning hebben ons in de watten gelegd. We zullen deze dag nooit meer vergeten. Bedankt voor alles. groeten, Yolanda, Floortje, Emiel, Femke en Rob

(25) Bart Schouten en Cathri van de Haar
ma, 3 oktober 2011 19:52:57

Op 31 augustus zijn wij getrouwd op De Inspiratie. Een schot in de roos! Burgerlijk huwelijk, kerkelijke inzegening en feest: alles aan boord. Laurens' betrokken maar bescheiden gastheerschap en de uitstekende catering droegen belangrijk bij aan een mooie, indrukwekkende dag. We hebben veel lovende reacties gehad op dit 'concept'!

(24) Rolf Smit
ma, 19 september 2011 14:54:22

Beste Laurens,
Op vrijdag 16 september j.l mijn verlate 65e verjaardag gevierd met mijn vrienden van de Kegelclub KUL en hun partners.Eerst gezellig op het dek een borrel en een paar amuses genuttigd onder het mooie wolkendek met een vleugje zon.Daarna afgezakt naar het ruim en daar een prima diner gehad verzorgd door Robbertjan Mercuur.Prima wijn met afsluiting grand dessert.Lita bedankt voor de bediening het was allemaal geweldig.Bedankt!!!!! Rolf en Tonnie Smit.

(23) Herma Doornekamp
vr, 9 september 2011 10:28:07

Wat een feestelijke locatie voor een feest! We hebben gevaren over de Eem en dat viel bij iedereen van jong tot oud in de smaak. De vriendelijke bediening en uitstekende catering maakten de dag tot een echt hoogtepunt

(22) Marina
wo, 7 september 2011 18:24:19
url 

Beste Laurens,


Ik wil je nog even bedanken voor een prachtige dag zondag. Alles klopte... het weer, het schip, de catering, de bediening...echt hartstikke goed geregeld allemaal. Mijn moeder heeft ontzettend genoten en heel veel gasten hebben ons deze week al gemaild en gebeld om te zeggen dat ze het zo naar hun zin hebben gehad.
Je hebt er echt een bijzondere gebeurtenis van gemaakt en dat geldt ook voor je beide collega's.
Bedankt daarvoor!
Marina