Gastenboek

Wij zouden het erg op prijs stellen wanneer u een recensie schrijft op onze Google+ pagina.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de uitkomst van de rekensom in het veld in te geven.
2 + 6=

(96)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(26) Rob van Beek en Yolanda van Boven
do, 6 oktober 2011 18:57:07

Beste Laurens,wat hebben we een heerlijk feest gehad aan boord van de inspiratie. Al in de voorbereiding viel het ons op hoe prettig en makkelijk de samenwerking verliep. We zouden het feest eerst al in juni geven maar moesten alles afblazen omdat onze dochter in het ziekenhuis lag. We hoefden niets extra te betalen en gelukkig hebben we 1 oktober ons feest alsnog kunnen vieren. Wat een volmaakte dag, prachtig weer, lekker gevaren over de Eem, aangelegd, gewandeld, boerengolf gespeeld, een band aan boord, heerlijk eten en drinken. De boot is top, zelfs met 100 man waarvan een hoop kinderen was er plek genoeg en heeft iedereen zich perfect vermaakt, Laurens en bemanning hebben ons in de watten gelegd. We zullen deze dag nooit meer vergeten. Bedankt voor alles. groeten, Yolanda, Floortje, Emiel, Femke en Rob

(25) Bart Schouten en Cathri van de Haar
ma, 3 oktober 2011 19:52:57

Op 31 augustus zijn wij getrouwd op De Inspiratie. Een schot in de roos! Burgerlijk huwelijk, kerkelijke inzegening en feest: alles aan boord. Laurens' betrokken maar bescheiden gastheerschap en de uitstekende catering droegen belangrijk bij aan een mooie, indrukwekkende dag. We hebben veel lovende reacties gehad op dit 'concept'!

(24) Rolf Smit
ma, 19 september 2011 14:54:22

Beste Laurens,
Op vrijdag 16 september j.l mijn verlate 65e verjaardag gevierd met mijn vrienden van de Kegelclub KUL en hun partners.Eerst gezellig op het dek een borrel en een paar amuses genuttigd onder het mooie wolkendek met een vleugje zon.Daarna afgezakt naar het ruim en daar een prima diner gehad verzorgd door Robbertjan Mercuur.Prima wijn met afsluiting grand dessert.Lita bedankt voor de bediening het was allemaal geweldig.Bedankt!!!!! Rolf en Tonnie Smit.

(23) Herma Doornekamp
vr, 9 september 2011 10:28:07

Wat een feestelijke locatie voor een feest! We hebben gevaren over de Eem en dat viel bij iedereen van jong tot oud in de smaak. De vriendelijke bediening en uitstekende catering maakten de dag tot een echt hoogtepunt

(22) Marina
wo, 7 september 2011 18:24:19
url 

Beste Laurens,


Ik wil je nog even bedanken voor een prachtige dag zondag. Alles klopte... het weer, het schip, de catering, de bediening...echt hartstikke goed geregeld allemaal. Mijn moeder heeft ontzettend genoten en heel veel gasten hebben ons deze week al gemaild en gebeld om te zeggen dat ze het zo naar hun zin hebben gehad.
Je hebt er echt een bijzondere gebeurtenis van gemaakt en dat geldt ook voor je beide collega's.
Bedankt daarvoor!
Marina


(21) Richard en Felicia Ising
di, 30 augustus 2011 14:56:14

Hallo Laurens,

Wat een geweldig feest hebben wij gehad bij jou aan boord! Helemaal top!
Superboot heb je, hoor, echt waar. En de jongens van de bediening ook helemaal goed, super relaxed allemaal! Alle gasten zijn ook heel erg enthousiast over het feest, de boot, sfeer enzo.
Waarschijnlijk wel tot ziens; oftewel op een volgend feestje op de Inspiratie, oftewel wanneer we elkaar tegenkomen, al varend over de Eem.

Groeten,

Richard en Felicia


(20) Willemijn en Christian
do, 9 juni 2011 20:39:06

Bij deze willen wij Laurens en zijn medewerkers heel erg bedanken voor alle zorg en medewerking op onze trouwdag 20-05-2011.
Niet alleen wij, maar ook onze gasten hebben
meer als genoten.
Als je echt een bijzondere feest (locatie) wilt
is dit zeker een aanrader!
Wij denken er met heel veel plezier aan terug....

(19) Lenneke Wester
ma, 9 mei 2011 08:35:04

Bedankt voor de ontzettend leuke dag op 14 april! Jullie boot bleek een perfecte ruimte voor presentaties, overleggen en workshops (en dat op één dag!). Daarnaast hebben we heerlijk gegeten, gedronken en gevaren. Kortom, geslaagd!

(18) Iris Kaiser-Okkes
di, 5 april 2011 09:25:04

Bedankt voor de goed verzorgde boottocht van afgelopen zaterdag 2 april. Natuurlijk hadden we geluk dat het juist deze dag prachtig weer was, maar ook de bediening en het diner was prima in orde. Alles ging in een heel rustige, ontspannen sfeer, complimenten. Wij kwamen met de trein, een prima verbinding zo. Nogmaals bedankt,
groeten van Iris, Febe en Linda.

(17) Henk
di, 4 januari 2011 19:43:50

Hi,

we hebben 29/12 de 50e verjaardag van mijn vrouw gevierd. We hebben weliswaar niet gevaren, maar we hebben een prima tijd gehad op de boot. Alles was prima verzorgd en de boot is ook voor mensen die met de trein komen goed te bereiken. Beslist een aanrader!

Henk