Gastenboek

Wij zouden het erg op prijs stellen wanneer u een recensie schrijft op onze Google+ pagina.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de uitkomst van de rekensom in het veld in te geven.
3 + 5=

(91)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(11) Lizzie
zo, 5 september 2010 10:20:07

Gisterenmiddag heb ik mijn 50e verjaardag gevierd met vrienden en familie op de Inspiratieboot. Het was een fantastische middag. Met heel mooi weer een mooie vaartocht gemaakt op de Eem. Laurens en zijn bemanning waren zeer vriendelijk en behulpzaam en deden er alles aan om het feest tot een succes te maken. Het eten (high tea van Mercuur) en drinken was heerlijk. De sfeer was heel ongedwongen en mijn gasten wilden aan het eind van de middag eigenlijk niet van de boot af! Een zeer geslaagd feest, dus. De Inspiratieboot is zeker een aanrader als feestlocatie.

(10) Maartje
za, 4 september 2010 18:32:57

Fantastisch tochtje gemaakt met de boot vanmiddag. TOP!

(9) noor van loen
zo, 8 augustus 2010 11:30:12

een dag over inspiratie voor het www.unityexpress.eu project, op een boot met dezelfde naam en mogelijk gemaakt door jou:
hoe passend kan iets zijn?
en als ik alle reacties van eerdere gasten lees: ik heb er niks aan toe te voegen ook al hebben we stil aan de kade gelegen. Bedankt voor jullie gastvrijheid,de manier waarop en de inspirerende ondersteuning.

(8) antoon bruins
di, 1 juni 2010 10:35:58

Den Dolder

Via de VVV aan dit fantastische adres gekomen! Het was een geweldig besluit want we hebben een heerlijke middag gehad met afwisselend zon en regen maar dat maakte niet uit. Af en toe even op het dek en binnen feesten met een heerlijke high tea. Laurens heeft er alles aan gedaan om mijn feest tot een succes te maken en dat is meer dan gelukt. Nog hartelijk bedankt namens alle enthousiaste gasten. Tot de volgende keer. Groeten van Antoon Bruins

(7) Jelke van de Wardt-Gamble
ma, 10 mei 2010 13:35:16

Ik kan het heel gemakkelijk samenvatten, wat een heerlijke dag. Alles klopte: het weer, de aankleding, de begeleiding, het eten, de omgeving. Het is een trouwdag die van begin tot eind geweldig verlopen is.
Laurens, de tocht was schitterend en we vonden het erg gezellig dat je de gehele dag bij alles aanwezig was.
Je bent fijne gastheer, goede klusser en ja, dat dienblad met 1 hand vasthouden lukt over een jaartje ook vast wel.

Groetjes van gelukkige koppel

Jelke en Mark

(6) Jan-Willem
ma, 9 november 2009 21:33:42

Heel erg bedankt voor het schitterende jubileumboek over de restauratie van de Inspiratie. Wat een mooi overzicht van de Inspiratie vanaf 1901 tot heden. Ik kan het me haast voorstellen. Het was alsof ik de paarden zag trekken en de boot zag varen in het oude Holland van toen op die 1e foto. Je hebt de Inspiratie tot een prachtig monument gerestaureerd.
(5) Boudewijn
wo, 14 oktober 2009 08:33:00

Net terug van onze honeymoon maar nog steeds vol van de prachtige tocht die we met onze bruiloftsgasten op de Inspiratie hebben gemaakt. Het was een stralende dag met lekker eten en drinken en dat alles op een prachtige boot op de Eem. Wat wil je nog meer? Jammer dat je maar 1 keer trouwt.
We zagen onlangs trouwens nog het artikel over de Inspiratie in het AD-Amersfoort. Leuk! Succes er mee!

Bou en Griet

(4) A.M. den Ouden
za, 3 oktober 2009 17:22:13

Op 25 september hebben de vrijwilligers van de ANBO afdelingen Soest en Soesterberg een geweldige dag aan boord van de Inspiratie gehad. alles was goed en netjes verzorgd. Onze vrijwilligers hebben letterlijk weer inspiratie op gedaan vooe het nieuwe seizoen.
wij kunnen dit aan meet verenigingen, bonden e.d. aanbevelen.
Anton den Ouden.

(3) anneke hermse
di, 8 september 2009 18:41:11

lieve bemanning,
wat een geweldige boottocht over de eem hebben jullie ons aangeboden.
een groots evenement,waar we nog weken over kunnen nagenieten.
het mooie weer,een geruisloze motor,mooi weer in een schitterende
omgeving,voor herhaling zeker binnenkort aantebevelen.
namens de 32 damens en heren hartelijk dank

,.anneke hermse


(2) familie van Unen
zo, 6 september 2009 14:58:12

Graag willen wij de bezoekers van deze site laten weten dat wij zaterdag 6 juni j.l. een zeer geslaagd feest hebben gehad. Van onze gasten kregen we enthousiaste reacties op het schip en de tocht die we gemaakt hebben. We hoorden nogal eens "wat leuk te kunnen zien hoe zo'n schip er eigenlijk uitziet".

Jouw enthousiasme over het schip, de plannen die je er mee hebt, hebben gemaakt dat wij er geen moment spijt van hebben dat we met jou in zee d.w.z. de Eem op zijn gegaan.
Wij kijken met onze (klein)kinderen met veel plezier terug op een zeer geslaagde middag, namens al onze gasten daarvoor dank.
We wensen je voor de toekomst alle goeds, veel succes en vele malen "Een Behouden Vaart".
Vriendelijke groet,

Joke en Joop van Unen