Vergaderen

De Inspiratie ligt in Amersfoort en heeft een bijzonder ruim geschikt als speciale vergaderruimte. De boot is te huren als vergader ruimte  waar u door de beslotenheid zeer effectief kunt vergaderen.
Voor vergaderarrangementen klik hier

Inspiratielunch

 

De boot kan gaan varen waardoor de vergadering of kick off een dynamisch karakter krijgt. Voor een speciale vergader arrangement kunt u contact met ons opnemen.

Carre

De Inspiratie biedt (ook stilliggend) een bijzondere locatie voor een training, workshop, kleine of grote bijeenkomst, brainstormsessie, bijzondere vergadering, etcetera., in het centraal gelegen Amersfoort, Utrecht.

Eén stap in het lichte en ruime scheepsruim is een stap in een andere wereld, wat bijdraagt aan het creatieve proces! De combinatie van een historisch schip met een onconventioneel ingericht scheepsruim maakt het een bijzondere ervaring.

theater

Locatie: de Eemhaven in Amersfoort

De Inspiratie ligt centraal in Amersfoort en is goed bereikbaar met auto en trein (12 minuten wandelen vanaf het station). Echter, een schip is bewegelijk. Wilt u op een andere vergaderplek uw bijeenkomst houden, dan kan dit ook! Op tal van andere plekjes langs de Eem.

Alle vergadergemakken

Het moderne en lichte scheepsruim is groot genoeg om een presentatie te geven (b.v. theateropstelling) of om op te delen in groepjes. Bij mooi weer kunnen de luiken van het ruim open.

out of the box

 

Zo geniet u van het zonnetje buiten in de beschutting van de boot.
Alle vergadervoorzieningen zijn aan boord.

op de Eem