9 februari open dag voor trouwlustigen

Op zondag 9 februari heet de Inspiratieboot toekomstige bruidsparen, en verdere alle andere nieuwsgierigen, van harte welkom. Van 1200 uur tot 1700 uur wordt u verwelkomt door de bemanning met een lekker kopje koffie, thee of iets sterkers. Ook wanneer u dit jaar aan de beurt bent om het familie uitje te organiseren, wees welkom!!

GROOT NIEUWS

De inspiratieboot staat te koop!

De Inspiratieboot gaat haar laatste maand in als vergader- en feestlocatie. Op 5 november 2019 sluiten wij de deuren. Na 10 jaar is het zo goed geweest. Velen hebben mooie feestjes gevierd aan boord en inspirerende workshops en vergaderingen bijgewoond. Er zijn bijna 20 huwelijken voltrokken en hopelijk ook veel nieuwe liefdes ontstaan.

Interesse om de inspiratieboot over te nemen?

Meer informatie