BAM the Party gaat weer los!

Zaterdag 1 maar 2014 staat bij ons alweer in de agenda om van BAM! The Party een top event te maken. Omdat we onze gasten graag in de watten leggen beginnen we met een gaasje prik en een Italian Meal. We beginnen om 19:00 uur zodat je eerst nog even bij kunt praten met je vrienden voordat we de schuiven van het mengpaneel voorzichtig openzetten. In de prijs van € 29 is inbegrepen: entree, Italian meal en de deep & soulful vierkwartsmaten van Robin Deluxe & Maxime Dauphine. Drankmuntjes kun je bij binnenkomst arresteren

Je kan je hier aanmelden voor dit mooie feest!

GROOT NIEUWS

De inspiratieboot staat te koop!

De Inspiratieboot gaat haar laatste maand in als vergader- en feestlocatie. Op 5 november 2019 sluiten wij de deuren. Na 10 jaar is het zo goed geweest. Velen hebben mooie feestjes gevierd aan boord en inspirerende workshops en vergaderingen bijgewoond. Er zijn bijna 20 huwelijken voltrokken en hopelijk ook veel nieuwe liefdes ontstaan.

Interesse om de inspiratieboot over te nemen?

Meer informatie