Familliefeest met Marga Heuts

Gezellige middag in Amersfoort

De Inspiratieboot heeft wederom weer een gezellig familiefeest mogen organiseren, ditmaal met Marga Heuts. Vanuit ons oude scheepsruim, gelegen aan het Eemplein hebben we weer een fantastisch gezellige dag gehad. Namens het team Inspiratieboot willen we onze gasten bedanken voor deze geweldige middag, alsnog gefeliciteerd namens ons!

Hierbij een film overzicht van de dag

Via deze link hier is de lange versie hiervan zichtbaar.

Ook geïnteresseerd naar een feestlocatie voor uw familiefeest? En misschien wel in combinatie met een barbecue of vaartocht? De Inspiratieboot dient als veelzijdige locatie, biedt naast familiefeesten nog veel arrangementen aan.

Kijk hier voor alle feestelijke mogelijkheden.

 

Met een voortvarende groet,

Team Inspiratieboot

Goed nieuws! Wij gaan weer varen!

 

Er is licht aan het einde van de corona tunnel!

Wij hopen medio juni weer te mogen gaan varen, daarom nemen we weer boekingen aan!

De Inspiratieboot heeft nu trouwens ook vele raampjes!