Familliefeest met Marga Heuts

Gezellige middag in Amersfoort

De Inspiratieboot heeft wederom weer een gezellig familiefeest mogen organiseren, ditmaal met Marga Heuts. Vanuit ons oude scheepsruim, gelegen aan het Eemplein hebben we weer een fantastisch gezellige dag gehad. Namens het team Inspiratieboot willen we onze gasten bedanken voor deze geweldige middag, alsnog gefeliciteerd namens ons!

Hierbij een film overzicht van de dag

Via deze link hier is de lange versie hiervan zichtbaar.

Ook geïnteresseerd naar een feestlocatie voor uw familiefeest? En misschien wel in combinatie met een barbecue of vaartocht? De Inspiratieboot dient als veelzijdige locatie, biedt naast familiefeesten nog veel arrangementen aan.

Kijk hier voor alle feestelijke mogelijkheden.

 

Met een voortvarende groet,

Team Inspiratieboot

GROOT NIEUWS

De inspiratieboot staat te koop!

De Inspiratieboot gaat haar laatste maand in als vergader- en feestlocatie. Op 5 november 2019 sluiten wij de deuren. Na 10 jaar is het zo goed geweest. Velen hebben mooie feestjes gevierd aan boord en inspirerende workshops en vergaderingen bijgewoond. Er zijn bijna 20 huwelijken voltrokken en hopelijk ook veel nieuwe liefdes ontstaan.

Interesse om de inspiratieboot over te nemen?

Meer informatie