Feest met Cora en Frank

Feestelijke partyboot met Cora en Frank

Zaterdag 26 augustus vierden Cora en Frank hun feestje aan boord van onze partyboot .Zij hebben 70 vrienden een prachtige dag bezorgt. Vanuit het Inspiratieboot team stonden we allen op scherp omdat een 70 gasten lekker aan het eten alertheid vergt! Na het ontvangst met koffie en thee en een heerlijke petitfours van Joey Mercuur verwelkomde Frank de gasten. We waren toe al onderweg naar het gebied Coelhorst alwaar twee natuur gidsen klaar stonden om de gasten mee te nemen voor een excursie.

Na een dik uur kwamen ze dorstig maar geïnspireerd terug waarna we de vaartocht vervolgde met lekkere hapjes van Mercuur catering. In Eembrugge namen we nog meer proviand aan boord, het luxe Italiaanse buffet met onder andere carpacio en vitello tonato.

Al met al een heel geslaagde vaartocht waar weer veel gasten geïnspireerd van boord gingen.

Het prachtige weer was een mooi extraatje van moeder natuur!

Zie onze feestelijke mogelijkheden

 

Goed nieuws! Wij gaan weer varen!

 

Er is licht aan het einde van de corona tunnel!

Wij hopen medio juni weer te mogen gaan varen, daarom nemen we weer boekingen aan!

De Inspiratieboot heeft nu trouwens ook vele raampjes!