Feest met Cora en Frank

Feestelijke partyboot met Cora en Frank

Zaterdag 26 augustus vierden Cora en Frank hun feestje aan boord van onze partyboot .Zij hebben 70 vrienden een prachtige dag bezorgt. Vanuit het Inspiratieboot team stonden we allen op scherp omdat een 70 gasten lekker aan het eten alertheid vergt! Na het ontvangst met koffie en thee en een heerlijke petitfours van Joey Mercuur verwelkomde Frank de gasten. We waren toe al onderweg naar het gebied Coelhorst alwaar twee natuur gidsen klaar stonden om de gasten mee te nemen voor een excursie.

Na een dik uur kwamen ze dorstig maar geïnspireerd terug waarna we de vaartocht vervolgde met lekkere hapjes van Mercuur catering. In Eembrugge namen we nog meer proviand aan boord, het luxe Italiaanse buffet met onder andere carpacio en vitello tonato.

Al met al een heel geslaagde vaartocht waar weer veel gasten geïnspireerd van boord gingen.

Het prachtige weer was een mooi extraatje van moeder natuur!

Zie onze feestelijke mogelijkheden

 

GROOT NIEUWS

De inspiratieboot staat te koop!

De Inspiratieboot gaat haar laatste maand in als vergader- en feestlocatie. Op 5 november 2019 sluiten wij de deuren. Na 10 jaar is het zo goed geweest. Velen hebben mooie feestjes gevierd aan boord en inspirerende workshops en vergaderingen bijgewoond. Er zijn bijna 20 huwelijken voltrokken en hopelijk ook veel nieuwe liefdes ontstaan.

Interesse om de inspiratieboot over te nemen?

Meer informatie