Goede Doelen Tocht 2017: Klompenpaden

Geld inzameling voor stichting Klompenpaden

De Inspiratieboot, liggend in hartje Amersfoort gooit 12 september zijn trossen los  voor het goede doel! De opbrengst van deze vaartocht op de eem zal ten goede komen aan de Klompenpaden in de omgeving van Amersfoort en Leusden. Klompenpaden liggen in Utrecht en Gelderland en lopen door de mooiste gebieden, over boerenland en landgoederen. Wij gaan stichting landschap Utrecht helpen om klompenpaden bij ons in de buurt te onderhouden. We hebben specifiek gekozen voor het Snorrenhoefpad (rondom Achterveld en de Glind), Schutpad (Leusden-Zuid) en het Stoutenburgerpad (Stoutenburg).

U bent van harte welkom om mee te varen!
We varen om 12:00 uur en om 14:30 uur!
Entreeprijs is 10 euro p.p. inclusief twee drankjes.
Ook zorgen Mercuurs catering en ijssalon San Marco voor lekkere versnaperingen voor onderweg!

Mee varen op de Eem?

Meld u dan aan via onze mail info@deinspiratieboot.nl Vermeld hier u gegevens, hoe laat u mee vaart en met hoeveel personen u aan boord komt!

 

GROOT NIEUWS

De inspiratieboot staat te koop!

De Inspiratieboot gaat haar laatste maand in als vergader- en feestlocatie. Op 5 november 2019 sluiten wij de deuren. Na 10 jaar is het zo goed geweest. Velen hebben mooie feestjes gevierd aan boord en inspirerende workshops en vergaderingen bijgewoond. Er zijn bijna 20 huwelijken voltrokken en hopelijk ook veel nieuwe liefdes ontstaan.

Interesse om de inspiratieboot over te nemen?

Meer informatie