Kroningstocht groot succes!

Op 30 april vertrok de Inspiratie vanuit Amersfoort richting Amsterdam om een saluut te brengen aan koning Willem. Het was een hele gezellige dag, en na de tocht hadden we ook zeer positieve reacties. Kortom, een groot succes!

We hopen verder dit seizoen nog meer van deze leuke tochten te gaan varen, hou de site goed in de gaten!

Groeten van het Inspiratie team, Laurens, Dirk, Sharon en Adri.

GROOT NIEUWS

De inspiratieboot staat te koop!

De Inspiratieboot gaat haar laatste maand in als vergader- en feestlocatie. Op 5 november 2019 sluiten wij de deuren. Na 10 jaar is het zo goed geweest. Velen hebben mooie feestjes gevierd aan boord en inspirerende workshops en vergaderingen bijgewoond. Er zijn bijna 20 huwelijken voltrokken en hopelijk ook veel nieuwe liefdes ontstaan.

Interesse om de inspiratieboot over te nemen?

Meer informatie