Boottocht met natuurmonumenten

Varen vanuit Amersfoort over de Eem

Afelopen zondag 6 mei hadden we wederom weer een prachtige boottocht op de Eem organiseerd. De vaartocht was in combinatie met een mooie excursie verzorgd gehad door onze natuurgids Arthur Brilman. Na een aantal uur de Eem op te varen vertelde Arthur tijdens de excursie (natuurmonumenten) over de zogenaamde Grebbelinie, het gebied Coelhorst en hij had natuurlijk zijn grondboor weer bij zich. Het gebied zelf is namelijk zeer divers qua grondsamenstelling, veen in het weiland, zand op de akkers en humus in het bos!

Namens het team Inspiratieboot gefeliciteerd Marijke met jouw verjaardag en met deze mooie zonnige geslaagde dag.

Wilt u ook varen op de Eem, met uw groep vrienden of als bedrijfsuitje? Zie ons arrangementen voor alle mogelijkheden!

partyboot

GROOT NIEUWS

De inspiratieboot staat te koop!

De Inspiratieboot gaat haar laatste maand in als vergader- en feestlocatie. Op 5 november 2019 sluiten wij de deuren. Na 10 jaar is het zo goed geweest. Velen hebben mooie feestjes gevierd aan boord en inspirerende workshops en vergaderingen bijgewoond. Er zijn bijna 20 huwelijken voltrokken en hopelijk ook veel nieuwe liefdes ontstaan.

Interesse om de inspiratieboot over te nemen?

Meer informatie