Boottocht met natuurmonumenten

Varen vanuit Amersfoort over de Eem

Afelopen zondag 6 mei hadden we wederom weer een prachtige boottocht op de Eem organiseerd. De vaartocht was in combinatie met een mooie excursie verzorgd gehad door onze natuurgids Arthur Brilman. Na een aantal uur de Eem op te varen vertelde Arthur tijdens de excursie (natuurmonumenten) over de zogenaamde Grebbelinie, het gebied Coelhorst en hij had natuurlijk zijn grondboor weer bij zich. Het gebied zelf is namelijk zeer divers qua grondsamenstelling, veen in het weiland, zand op de akkers en humus in het bos!

Namens het team Inspiratieboot gefeliciteerd Marijke met jouw verjaardag en met deze mooie zonnige geslaagde dag.

Wilt u ook varen op de Eem, met uw groep vrienden of als bedrijfsuitje? Zie ons arrangementen voor alle mogelijkheden!

partyboot

Coronavirus update

Wegens de coronavirus maatregelen nemen wij vooralsnog geen boekingen aan.