De eerste vaartochten zijn weer achter de rug!

Eerste vaartocht vanuit Amersfoort, de Eem op

Na een lange en zware periode, waarin we niets konden doen lijkt er toch eindelijk een eind aan deze corona pandemie te komen. De eerste mooie vaartochten zijn sinds een paar weken weer achter de rug en hebben veel blije gezichten bij onze gasten opgeleverd. Erg leuk, maar toch ook een beetje apart om na al die tijd weer te mogen varen op de Eem. Dit was niet alleen bij ons te merken, maar ook zeker bij de gasten. Ondanks dat Corona nog niet volledig weg is konden we toch met de gepaste RIVM regels een aantal vaartochten en verjaardagen organiseren. Benieuwd welke maatregelen wij nemen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie hierover.

Eindelijk weer mogelijk varen

Gedurende de vaartocht heeft Top Traiteur Mercuurs heeft weer een heerlijke lunch voor onze gasten verzorgd, slagerij van der Klashorst zorgde voor een fantastische barbecue en meester ijsbereider San Marco zorgde voor het dessert. Het eerste spel boerengolf in het weiland van ’t derde Erf was een groot succes alsook de duik in de Eem na het ‘verhitte’ spel. Zeker met het warme weer in Amersfoort was dat geen overbodige luxe.

Varen over de EemBarbecue Amersfoort

Al met al een vliegende start van het post-corona Inspiratieboot seizoen.

De agenda voor augustus en september lopen weer lekker vol met uitjes vanuit onze ligplaats in Amersfoort!

Op zoek naar nog een coronaproof uitje in Amersfoort?

Ook benieuwd welke mogelijkheden er zijn op het gebied van uitjes die op dit moment georganiseerd kunnen worden? Neem gerust contact met ons op voor de corona maatregelen die wij nemen, welke mogelijkheden er zijn op het gebied van Vaartochten, feesten en uitjes in de buurt van Amersfoort. Zowel voor bedrijven als groepen zijn er diverse feestelijke mogelijkheden.

Wij denken graag met  je mee!

Meer informatie?

Download onze Inspiratie brochure.

Ligplaats boot AmersfoortVaren over de Eem

 

 

Goed nieuws! Wij gaan weer varen!

 

Er is licht aan het einde van de corona tunnel!

Wij hopen medio juni weer te mogen gaan varen, daarom nemen we weer boekingen aan!

De Inspiratieboot heeft nu trouwens ook vele raampjes!