wave

Boerengolf Amersfoort

Gezellige boottocht, gecombineerd met een oer Hollands teambuilding spel

Voor het boerengolf arrangement vertrekken we vanuit de Eemhaven, te Amersfoort. Na een uurtje varen over de Eem leggen we aan in de weilanden van het Nationaal Landschap Arkemheen-Eemland aan en gaan we een partijtje boerengolf spelen.  Na een uur boerengolf gespeeld te hebben staat er een heerlijke lunch of diverse hapjes klaar. We gooien dan weer de trossen los en varen  richting Baarn om uiteindelijk in Amersfoort weer te eindigen.

De lunch zelf bestaat uit diverse heerlijke sandwiches en broodjes, soep of verse fruitsalade met onbeperkt melk en karnemelk. De borrelhapjes bestaan uit diversen soorten kaas en vlees.

Een echte geslaagde dag die uw medewerkers dichter bij elkaar brengt. het boerengolf arrangement is bijvoorbeeld ook goed te combineren met een barbecue of een dinner cruise (laat u informeren naar de mogelijkheden).

Inclusief

  • Welkomstdrankje
  • Ongeveer 2,5 uur varen over de prachtige Eem
  • Partijtje boerengolf
  • Uitgebreide lunch of hapjes met drankje
  • Maximaal 40 personen

Vanaf 20 personen

  • Per persoon met lunch: € 50,-
  • Per persoon met hapjes met drankje: € 41,-

Meer informatie over het boerengolf arrangement

Download onze Inspiratie brochure.

GROOT NIEUWS

De inspiratieboot staat te koop!

De Inspiratieboot gaat haar laatste maand in als vergader- en feestlocatie. Op 5 november 2019 sluiten wij de deuren. Na 10 jaar is het zo goed geweest. Velen hebben mooie feestjes gevierd aan boord en inspirerende workshops en vergaderingen bijgewoond. Er zijn bijna 20 huwelijken voltrokken en hopelijk ook veel nieuwe liefdes ontstaan.

Interesse om de inspiratieboot over te nemen?

Meer informatie