wave

Vaar 28 oktober met ons mee, help het Dierenbeschermingscentrum Amersfoort!

Zondag 28 oktober vaart de Inspiratieboot uit, waarbij de opbrengst ten goede komt van het Dierenbeschermingscentrum Amersfoort. Het Dierenbeschermingscentrum Amersfoort biedt en regelt de opvang en herplaatsing van honden, katten, konijnen en knaagdieren. Naast dat ze zwerfdieren opvangen geven ze ook bijvoorbeeld voorlichtingen over dierenbezit.

We zullen gaan varen vanuit hartje Amersfoort over de prachtige Eem, tijdens de vaart kunt u in het scheepsruim de fotocollage bekijken van dieren die nog op zoek zijn naar een baasje.

DJ Frans van Hal zal aan boord zorgen voor een gezellige loungesfeer. Mercuur Catering en de Inspiratieboot zorgen voor het natje en droogje. Onderweg leggen we aan en neemt natuurgids Arthur Brilman u mee voor een kleine natuurexcursie. De vaartocht duurt van 12:00 tot 15:00 en kost €27,50 per persoon.

 

de goede doelen tocht is Inclusief;

– koffie/thee en een lekker zoetigheidje bij binnenkomst
– lekkere lunch
– hapje en drankje ter afsluiting
– muzikale omlijsting
– natuurexcursie
– fotocollage van dieren die een nieuw baasje zoeken

Aanmelden voor deze vaartocht kan door een mail te sturen naar info@deinspiratieboot.nl.

 

Het delen en verspreiden van dit bericht wordt zeer gewaardeerd, wij hopen dat de opbrengst zo hoog mogelijk is en dat er veel nieuwe baasjes gevonden worden zodat de dieren de liefde krijgen die ze verdienen!