wave

Inspiratieboot Amersfoort te koop

De Inspiratieboot gaat haar laatste maand in als vergader- en feestlocatie. Op 5 november 2019 sluiten wij de deuren.

Na 10 jaar is het zo goed geweest. Velen hebben mooie feestjes gevierd aan boord en inspirerende workshops en vergaderingen bijgewoond. Er zijn bijna 20 huwelijken voltrokken en hopelijk ook veel nieuwe liefdes ontstaan.

De komende maand staan er nog veel vergaderingen en een paar feesten op stapel. We maken er een mooie tijd van. 2019 is het beste jaar in het bestaan van de Inspiratieboot gebleken. Stoppen op het hoogtepunt.

Met deze goede cijfers is er de mogelijkheid om een opvolger de vliegende voortvarende start te geven die elke starter graag wil. Het is dus nog steeds mogelijk om de eigenaar van de Inspiratieboot te worden. Nog heel eventjes. Nieuwe plannen voor het schip liggen klaar, alleen niet meer als varende feest-, en vergaderlocatie. Ben jij die enthousiaste horecaondernemer die zijn eigen al dan niet varende restaurant, feest- en of vergaderlocatie wil beginnen?

Bel mij dan, 0649759175.

Met voortvarende groet, Laurens Olieman

Meer informatie

GROOT NIEUWS

De inspiratieboot staat te koop!

De Inspiratieboot gaat haar laatste maand in als vergader- en feestlocatie. Op 5 november 2019 sluiten wij de deuren. Na 10 jaar is het zo goed geweest. Velen hebben mooie feestjes gevierd aan boord en inspirerende workshops en vergaderingen bijgewoond. Er zijn bijna 20 huwelijken voltrokken en hopelijk ook veel nieuwe liefdes ontstaan.

Interesse om de inspiratieboot over te nemen?

Meer informatie