wave

Barbecue Amersfoort arrangement

Varend barbecueën, met uw bedrijf of groep vrienden

De Inspiratieboot wordt iedere zomer weer omgetoverd tot een geweldige barbecueboot, natuurlijk voor onze gasten. Tijdens het varen, met als vertrekpunt Amersfoort, ontsteken we de barbecue en worden er zowel vlees, vis als eventueel ook vegetarische gerechten bereid. Men kan tijdens deze heerlijke vaartocht comfortabel beneden (oude scheepsruim) aan tafel gaan eten of neemt het bordje op schoot en gaat aan dek zitten. Onderwijl genieten van de vaartocht over de Eem. Gedurende de barbecue komen we varend langs plaatsen als Soest, Baarn varen we standaard tot aan de Eemdijk (dichtbij Spakenburg).

Tijdens de vaartocht kunt u tijdens de barbecue, onder het genot van een hapje en een drankje genieten van alle hoogtepunten die Eem te bieden heeft. Uitgestrekte vlakten, veel bloeiende natuur en een verscheidenheid aan dieren zijn daar maar een voorbeeld van.

Een echte geslaagde dag die uw medewerkers en/ of vrienden dichter bij elkaar brengt. Deze dag is bijvoorbeeld ook, in overleg te combineren met bijvoorbeeld een natuur excursie of gezellig dansfeest.

De barbecue bestaat uit:

  • Inclusief 4 drankjes (bier, wijn, fris) p.p.
  • Uitgebreide barbecue
  • vegetarisch alternatief mogelijk
  • 3 uur varen
  • maximaal 80 personen

Per persoon: € 58,50 (minimaal 25 personen).

Download onze Inspiratie brochure.

 

Goed nieuws! Wij gaan weer varen!

 

Er is licht aan het einde van de corona tunnel!

Wij hopen medio juni weer te mogen gaan varen, daarom nemen we weer boekingen aan!

De Inspiratieboot heeft nu trouwens ook vele raampjes!