wave

De feestlocatie van Amersfoort

Voor een spetterend dansfeest aan boord

De boot is te huren als feestlocatie in Amersfoort. Heeft u iets te vieren en heeft u weer eens zin om lekker gek te doen op de dansvloer, dan is deze party en disco boot bij uitstek geschikt. Het oude scheepsruim is ruim ingericht en biedt ruimte voor een grote groep (max. 100 personen). De moderne inrichting geeft de locatie een aparte sfeer. Vanwege het feestgedruis gaan we een stukje varen waardoor uw feest nog mooier wordt!

Je hebt de mogelijkheid om het ruim verder aan te kleden. Ook daarbij kunnen wij je helpen. Het schip biedt de beslotenheid voor een dansfeest met een bandje.

Officiële trouwlocatie

Wist je dat de Inspiratieboot ook een officiële trouwlocatie is? Het is een van de bijzonderste trouwlocaties van Amersfoort en omstreken. Voor de receptie en het huwelijksfeest is het schip uitstekend geschikt. Wij zetten ons maximaal in om de belangrijkste dag van uw leven nog specialer te maken! Meer informatie? Bekijk het hier.

Jubileum vieren

We hebben ook veel ervaring met het organiseren van jubilea feesten. 50 geworden? 12,5 jaar getrouwd? 25 jaar bij de zaak? Wat u ook te vieren heeft; kom een mooi feest vieren bij ons op de Inspiratieboot. Wij zetten er ons graag maximaal voor in!

Meer informatie?

Download onze inspiratie brochure.

Goed nieuws! Wij gaan weer varen!

 

Er is licht aan het einde van de corona tunnel!

Wij hopen medio juni weer te mogen gaan varen, daarom nemen we weer boekingen aan!

De Inspiratieboot heeft nu trouwens ook vele raampjes!