Onze bezoekers over de Inspiratieboot

De Inspiratie staat bekent om haar ongedwongen sfeer en goed gastheerschap. Wij doen er alles aan om de gasten het naar de zin te maken. Het feest of de vergadering is pas een succes wanneer de gasten enthousiast zijn. Daarom komen veel weer terug. ‘’Van een feestje op de Inspiratieboot komt vaak een feestje op de Inspiratieboot’’.

Harry & Monique

Varen en eten , 23 september 2018
Vandaag, 23 september gaat de boeken in als de koudste ooit, waarschijnlijk ook de natste, maar dat deed geen afbreuk aan onze tocht met de inspiratieboot. Met lieve familie en vrienden genieten van een uitstekende catering en BBQ. Dank je wel Laurens en Daniël en uiteraard de schipper voor de goede zorgen!

Coby en Kees Rijn

Varen en eten , 19 september 2018
op 26 augustus hebben wij onze verjaardag van 75 en 80 jaar gevierd op de inspiratie boot bij Laurens Olieman , wat een geweldige ervaring is dit geweest, Geruisloos vaart hij over de Eem tot het eemmeer. Op de heen weg genoten we van het uitzicht over het landschap tot Soest en Baarn onder het genot van een hapje en een drankje en op de terug weg genoten wij van een heerlijk prima verzorgd diner. Dank je wel familie Olieman voor deze fijne middag het is voor herhaling vatbaar maar ja dan moet Coby eerst 80 worden

Rene Verkerk

Dansfeest , 19 september 2018
Begin september met 60 personen ons 20 jarig huwelijk en 50 jarige verjaardagen gevierd op de Inspiratieboot. Een geweldige ervaring. Mooie feestelijke boottocht richting Eemnes gehad met DJ aan boord, hapjes, drankjes, heerlijke BBQ en ijs. Eigenaar Laurens en zijn schipper hebben er een mooie avond van gemaakt. Echte aanrader!

Cees Wagenaar

Varen en eten , 11 september 2018
Op 25 augustus hebben we met 40 mensen een feest gevierd op de Inspiratieboot. Vanaf de aankomst van de gasten tot het afscheid één gastvrij genoegen. Eten was goed, drank was goed. De bediening attent en persoonlijk. De tocht over de Eem is verrassend met veel natuurschoon. Het weer was wisselvallig en dat zorgde voor een leuke dynamiek, genieten van de zon, de wind, de wolken, het prachtige licht en het landschap en dan even allemaal snel benedendeks om te schuilen. Glas vullen, even wat snacken en weer aan dek. Een zeer geslaagd feest waar we graag aan terugdenken. Miriam & Cees

Rikus en Stieneke

23 juli 2018
Zaterdag 21 juli was het voor ons tijd om te vieren. De 65e verjaardag van Stieneke en ons 45 jarig huwelijksfeest. Een perfecte dag varend vieren en genieten van het prachtige landschap langs de Eem. Een toch naar Spakenburg, bezoek aan het museum daar. Op de heenweg een heerlijke lunch en terug een goed verzorgde bbq aan boord. Perfect weer, puur genieten. Niet in de laatste plaats vanwege de goede catering en bediening aan boord. Nog niet eerder zo’n geslaagd feest gevierd. Dank Laurens en collega’s. Jullie maakten waar wat er op jullie website wordt beloofd.

Eef

Varen en eten , 25 juni 2018
Wij boekten de Inspiratieboot voor een ledenexcursie met 50 personen en waren zeer onder de indruk van de gastvrijheid en de verzorging. De voorbereiding en het boeken verliep soepel, Laurens reageerde snel op vragen en kwam met ideeën. Op de dag zelf werd alles in goede banen geleid door Laurens en zijn collega's, waardoor wij zelf onze handen vrij hadden om van de excursie te genieten. Gids Arthur Brilman weet enorm veel te vertellen over Coelhorst en de omgeving. Na afloop ontvingen we veel positieve reacties van onze leden over de vaartocht en de wandeling bij Coelhorst, kortom, we waren zeer tevreden!

Indebuurt033

Varen en eten , 25 juni 2018
op een doordeweekse dag zijn we met bijna 70 collega's aan boord van De Inspiratieboot de Eem afgevaren. Het contact met schipper Laurens over hoe we dat tochtje wilden vormgeven verliep erg prettig. Resultaat: ontvangst met een nootje en drankje, fijn bijkomen van werkdruk (leuk dat de Koppelbrug nu eens voor ons open ging :)) en tijdens het varen genieten van een goedverzorgde bbq, met dito salades en een ijsje toe. Erg prettig personeel aan boord, mooie uitzichten vanaf de boot, kortom: een aanrader voor wie op een ongedwongen sfeer met elkaar wil samen zijn en lekker tot rust wil komen!

Marijke Scheele

Varen en eten , 15 mei 2018
Afgelopen zondag hebben we mijn verjaardagsfeest gevierd op de inspiratie boot. Het was echt een superfeest! Alle gasten hebben er van genoten, alleen maar positieve reacties. Het varen was heerlijk , het gebak ,de lunch en de hapjes waren uitstekend. Ook de natuurwandeling was een groot succes. Ik zou zeggen als je een feest wil geven, ga zeker naar de inspiratie boot kijken!!

Familie Willigenburg

Dansfeest , 9 april 2018
25 jaar geleden via de fiets het bootje ingestapt. En nu samen met vrienden en familie de toekomst ingevaren op de inspiratieboot. We hadden het ons niet beter kunnen wensen. Een goed gastheer, een inspirerende vaartocht over de Eem , genoten van de hapjes en ijsjes. Kortom een inspirerende aanrader!

Jan en Ans Nagel

Dansfeest , 9 april 2018
Op zaterdag 31 maart hebben wij met 40 vrienden en familie ons 40 jarig huwelijk gevierd. Een top dag, zaterdag voor pasen was het droog, het zonnetje scheen, vrolijkheid aan boord, kortom wat wil je nog meer. De gastvrijheid van Laurens en Anna, de verzorging aan boord, maakten deze dag een dag. om met veel plezier op terug te kijken. Het gebak van Joey Mercuur, ware kunsstukjes en bijzonder lekker. Verder het stampottenbuffet en Grand Dessertbuffet van Mercuur, ik begrijp dat je als gastheer van de Inspiratie alleen de allerbeste catering daarbij wilt hebben. Dank je wel

Guido de Wijs

Varen en eten , 7 maart 2018
Op zondag 7 september 2014 vierden Joke en ik dat we 40 jaar verkering hebben en dat we 25 jaar getrouwd zijn. Wat is er attractiever dan een varend feest op een karakteristieke huwelijksboot te vieren en zo kwamen we uit bij De Inspiratieboot van Laurens. De voorbereidende bespreking was al plezierig. Hij vond het geen enkel probleem als we zelf voor nootjes en snoep en de versiering wilden zorgen. We hadden geluk met het weer, de hele dag droog en vaak zon, heerlijk om comfortabel op het dek te zitten en naar de rustieke weilanden met koeien en eenden en ander gevogelte te gluren. De catering was groots, mede dankzij de gebroeders Mercuur die echt voor gastronomische kwaliteit zorgden. Hier zijn een professionele traiteur (Robbertjan) en een vakkundige patissier (Joey) aan het werk. Laurens zorgde voor een ontspannen sfeer aan boord en vertelde ook nog interessant over de historie van de boot. Zijn er dan geen minpuntjes te noemen? Nou vooruit dan, slechts twee. Op de boot mogen maximaal 100 mensen mee. Wij waren met 53 passagiers aan boord maar dan is het echt vol en soms al enigszins dringen. Verder was de wandeling (aangeraden door Laurens) rond het eiland De Dode Hond een teleurstelling. Natuurmonumenten onderhoudt het voetgangerspad niet zodat je tussen de metershoge brandnetels en distels overeind moet zien te blijven. Doch verder geen gezeur. Een jubileum vieren op deze boot is echt een groots feest en geeft een ultiem vakantiegevoel, vooral door de gastvrijheid van eigenaar, stuurman en serveerster.

School op de Berg

Vergaderen , 7 maart 2018
Afgelopen vrijdag gevaren, heerlijk genoten in het zonnetje van de mooie omgeving, lekker eten en gezelligheid!

Joke van t Hof

Varen en eten , 6 februari 2018
Ik heb in februari 2018 mijn 60 jaar-feestje mogen vieren. Het was een topmiddag met onderbreking voor een excursie van Arthur Brilman in Coelhorst. Mercuur heeft voor de avondmaaltijd gezorgd. Alles was dik in orde en Laurens is een heel prettige persoon om dingen mee te regelen. Kan niet anders zeggen: een dikke 10 !!

Anky en Jeroen

Dansfeest , 9 november 2017
We hebben op 3 november ons trouwfeest gevierd op de Inspiratieboot. Geweldige avond gehad. We ontvingen onze 80 gasten in de Insteekhaven. Deze haven is natuurlijk niet zo mooi als de Eemhaven, maar zodra je aan boord bent, merk je daar niets meer van. Bij de Insteekhaven kun je wel heel makkelijk parkeren, dat is dan weer handig. We zijn getrouwd op de boot en hebben de hele avond gefeest en gedanst. DJ Frans is een aanrader, het is mede aan hem te danken dat de sfeer zo goed was. Laurens is een flexibele en prettige gastheer en geeft goed advies. Hoewel het buiten donker was en ook best fris, gaf het varen een speciale dimensie aan de avond. De boot legt aan op een prachtige plek tussen de weilanden. Kortom: de Inspiratieboot is een topplek voor je feest!

Sabine Gerrese

Dansfeest , 6 november 2017
De inspiratieboot is een super locatie! Topsfeer, heerlijk eten, alles kon en niets was te gek! Absolute aanrader en een dikke 10!!

Guido de Wijs

26 september 2017
Ha Laurens, heel veel dank voor je ontvangst, gastvrijheid en ruimhartige sponsoring van de Nacht van de Literatuur. Alles was weer perfect geregeld, je bent de ideale gastheer. We mochten voor de derde keer met schrijvers en muzikanten te gast zijn op jouw karaktervolle schip. Nogmaals: duizendmaal dank en hartelijke groeten, namens de organisatie van de NvdL Amersfoort 2017, Guido de Wijs

Eric & Jorien

19 september 2017
Een super gezellig en geslaagd feest gehad op de Inspiratieboot!! Mede door de goede organisatie van de schipper, de relaxte kapitein, mooi weer, gezellige gasten, schitterende natuur rondom de Eem, mooie vaartocht, stille motor van deze grote boot, goede tapgasten (onze nichtjes en de zoon van de schipper), neefjes als glazenhalers, een heerlijke barbecue van Mercuur, de lekkerste ijsjes van San Marco en een swingende DJ (onze neef) tot in de kleine uurtjes. Alles kon worden afgestemd naar eigen wensen met de schipper, echt super!

Paul GroenhartMaaike van Geldere

22 juli 2017
Het was lang geleden voor ons dat we een groot feest hebben gegeven en nu we beiden 60 jaar zouden worden leek dat een perfecte aanleiding. Op zoektocht naar een geschikte locatie, een boot, want we wilden varen, kregen we eerder een gevoel van moeilijk, ingewikkeld en inleveren op feestambities dan voorbereidende feestvreugde. Totdat we een afspraak hadden gemaakt met Laurens van de Inspiratieboot. Vanaf de eerste stap op het schip was het gevoel van twijfel veranderd in een gevoel van “dit gaat hem worden”. In een paar zinnen probeerden we duidelijk te maken wat wij wilden met het feest; een mooie ontmoetingsavond met goede muziek en echt goed eten en drinken met een redelijk kostenplaatje. Laurens had meteen door wat wij wilden en verzekerde dat hij dat kon leveren, dat wij ons alleen maar op feest hoefden te focussen. Alle zorgen zouden ons uit handen genomen worden. Hij suggereerde o.a. Mercuur als cateraar en als sfeermaker DJ Frans (een DJ van onze generatie). We kwamen uit op een tijdframe van 20:00 u. tot 01:00 u. Nadat de uitnodigingen waren rondgestuurd en er veel positieve reacties op het boottochtje waren gekomen was het moment van de waarheid aangebroken. Vanaf dat de gasten zich verspreiden over de boot was het feestgevoel merkbaar. Wij vind vinden dat het schip met recht inspiratie in haar naam heeft staan, de gasten hebben die vonk ervaren en meegenomen. “Een perfect samenwerkingsverband tussen Laurens en zijn staf (uitermate vriendelijke bediening), cateraar Mercuur (overheerlijke hapjes) en super sfeermaker DJ Frans” Wij kijken daarom terug op een zeer geslaagde avond waar we nog lang en met veel plezier op zullen terug kijken.

Annemieke en Theo Kok

19 juli 2017
Ons 45-jarig huwelijksfeest met 50 gasten op de Inspiratieboot was een groot succes! Vanaf de eerste kennismaking t/m de feestdag is de samenwerking met Laurens heel prettig geweest. We konden goede afspraken maken, \"alles\"" kon en de sfeer was heel relaxed. De dag zelf was helemaal top: het varen, een aardige schipper, het eten en drinken, de fijne bediening door Laurens en Sandra en de wandelexcursie door Coelhorst o.l.v. twee enthousiaste gidsen. Ook van de gasten hebben we alleen maar lovende reacties gekregen. Laurens bedankt."

Heidi van Hamersveld

26 juni 2017
Het was weer wederom een super feest. Het was nu de 4 keer dat we met de boot meegingen. Wij vinden het zo super dat je gewoon je zelf kunt blijven .niks gedwongen maar heel relex , alles kan je bespreken over hoe je het wilt hebben . En de gastheer (kapitein). Ook een gewdldige man. Ik raad het iedereen aan om mee te gaan met de boot. Dank je wel laurens voor het geweldige feest.

Irma en Harald

19 juni 2017
Op 21 mei jl hebben we een geweldig feest gehad op de Inspiratieboot: het vriendelijke en behulpzame personeel, de prachtige tocht en het heerlijke eten hebben gezorgd dat het een onvergetelijke en relaxte dag is geworden voor ons. Ook voor de (kleinere) kinderen die we hadden uitgenodigd was het een enorme belevenis om te varen en zelfs even aan het roer te mogen staan. Dank voor de fijne dag!

Liesbeth en Peter

22 februari 2017
We hebben een gezellig Winterwonderland-feest gegeven op de Inspiratieboot, op 11 februari. Samen werden we 101. De hele avond bleef het sneeuwen, ook dat had Laurens goed geregeld;) Iedereen was in winterse sferen en toch was het aan boord lekker warm. Er is veel gedanst, op muziek van 2delicious uit Hoogland.Fijn om familie en vrienden op zo\'n plek bij elkaar te zien. Mooi feest! Ook nog met een gastoptreden van Voorheen met Matthijs.

Monique

12 december 2016
We hebben een fantastische afdelingsdag op 8 december 2016 gehad en inderdaad erg inspirerend. De catering was ook erg goed verzorgt, heerlijke lunch met lekkere broodjes en \'s avonds heerlijk gedineerd (kan iedereen de chocolade bombe adviseren). Laurens nog bedankt voor deze uitzonderlijke locatie en sfeer.

Hennie Leistra

11 oktober 2016
Zondag hebben we een fantastische dag gehad op de Inspiratie ter gelegenheid van mijn 70e verjaardag. Met familie en vrienden hebben we vaartocht op de Een gemaakt. Goed verzorgd en van lekkere hapjes voorzien, hebben we kunnen genieten van een zonnige, maar koude vaartocht. Laurens bedankt voor geweldige verzorging, de voortreffelijke hapjes en lekkere dranken. Onze gasten en wij hebben een schitterende dag beleefd.

Gerry Zwier

10 oktober 2016
Een fantastische dansfeest gegeven voor verjaardag van mijn jongste dochter en voor mij. Op de varende Inspiratieboot.Wat een bijzondere locatie, en wat een attent en zorgvuldig personeel. En alles wat van de voren met Laurens was besproken werd tot in de puntjes verzorgd. Via hem ook aan een top dj gekomen die qua muziekstijl uitstekend bij onze wensen aansloot. Kortom, een geweldige avond die niemand snel zal vergeten!!!!!!!!

Jos en Dick

19 september 2016
Eind augustus vierden wij een feest op de Inspiratieboot. De dag had niet beter kunnen worden gekozen, het was van het begin tot (precies) het eind stralend weer. Maar ook de locatie kon niet beter. Onze 60 gasten vonden met gemak hun plekje(s) aan boord, in de zon of in de schaduw van het gespannen zeil, op de voorplecht, achterop bij de stuurman, op de luiken, en af en toe beneden om een drankje of wat te eten te halen. En voortdurend was daar dat mooie uitzicht op de Eem en het omringende landschap. Alle lof voor onze gastheer Laurens en zijn rechterhand Melissa, die op een heel prettige manier alles deden om het iedereen naar de zin te maken. Voor de invulling van het feest hadden we geheel de vrije hand, bijna alles was mogelijk. Terug in de haven van Amersfoort was de ruimte beneden in een oogwenk veranderd in een heuse disco. Van de regen die toen op de luiken kletterde hadden we gelukkig geen enkele last. Een feestje op de Inspiratieboot: van harte aanbevolen!!

Rob Vink en Corrie van Eijk

17 juni 2016
Wij hebben een zeer geslaagde en ontspannen feestavond gehouden op de Inspiratieboot. Alle gasten waren enthousiast over de avond op de boot. Met dank aan Laurens, de bediening en niet te vergeten DJ Frans. Wij genieten nog na.

Henk en Yvon

4 juni 2016
Vandaag genoten van ons 25 jarig huwelijksfeest op de Inspiratieboot. Het weer was top, dus het varen met een boot vol vrienden was ongedwongen en relaxed..We hebben ons nergens zorgen over hoeven maken...leuk dat we tijdens het varen nog konden bedenken dat we nog wel een half uur langer wilden varen. Heel flexibel! Bedankt voor de fijne tocht Laurens ( en team)!

Marion

29 mei 2016
29 mei mijn 51ste verjaardag gevierd op de boot. Prima verzorgd, uitstekende bediening. Ik hoefde niets te doen, behalve genieten. Zo zou ik altijd verjaardagen willen vieren. We komen vast en zeker terug.

Wim van Es

22 mei 2016
Op 21 mei een prima feest gehad op de inspiratieboot. Langzaam de Eem af, benen strekken in Spakenburg en heerlijk buffet weer op weg terug naar A\'foort. Met Laurens zijn er prima afspraken te maken die voor 100% worden nagekomen. Bediening van het schip en catering was zorgvuldig, klantvriendelijk en relaxed. Bijzonder is natuurlijk ook de mooi-weergarantie die vooraf bij het boeken tijdens een kletterende hagelbui in maart werd gegeven. In ons geval kwam het uit. Ik vond de toch met de inspiratie boot in alle opzichten heel positief. Laurens bedankt.

Harm en Ineke Folkerts

16 mei 2016
Zaterdag 7 mei 2016 hebben wij op de Inspiratieboot een fantastisch feest gehad. We waren 25 jaar getrouwd en met zo\'n 70 gasten hebben we 5 uur gevaren op de Eem en op t Veluwemeer. Het was prachtig mooi weer dus dat maakte het extra leuk. Gratis zon, de hele middag!!! Een prachtige locatie, en onze gastheer Laurens had het tip-top voor mekaar. Er is veeel mogelijk aan boord, al onze wensen werden vervuld. Een high-tea buffet (tafel) borrelen en soep met sandwiches. Complimenten voor de gastvrije ontvangst en de goede organisatie van ons feest. Samen met Laurens kun je zelf invulling geven aan je feest, zowel aan het programma als aan het eten en drinken. Onze hartelijke dank.

Familie Bloemendal

27 april 2016
Familie Bloemendal Onlangs een welgeslaagde en fééstelijke familiedag gehad op de Inspiratieboot. We waren met bijna 30 personen en iedereen, van jong (2 jaar) tot oud (bijna 90 jaar), heeft het héél leuk gevonden en genoten van de prachtige en enigszins onstuimige vaartocht! Onze hártelijke dank aan Laurens, die alles tiptop verzorgd heeft en een geweldig goede gastheer was. Ook véél complimenten aan cateraar Mercuur\'s en ijssalon San Marco die ons voorzien hebben van allerlei héérlijke verwennerijen. De Inspiratieboot is een échte aanrader voor iedereen die op een speciale en bijzondere manier iets te vieren heeft!

Ria v d Bedem

24 april 2016
Een surprise party voor Fred is supergeslaagd op deze knotsgezellige locatie waar alle medewerking wordt geboden om er een gezellig feest van te maken ,al varende over de mooie eem. Een aanrader voor een geslaagd feest

School op de Berg

30 september 2015
Afgelopen vrijdag gevaren, heerlijk genoten in het zonnetje van de mooie omgeving, lekker eten en gezelligheid!

Jan Luitingh

29 september 2015
De tocht mat m.c. Inspiratie, als inleiding op mijn 85-ste verjaardag, was prachtig. De sfeer was goed evenals het weer. De contacten met Laurens, Adriaan, Michelle en Yvonne waren heel prettig en de catering was prima in orde. Ik kan daarom ook zeggen, dat ik een trip met \'Olieman verhuur\' warm kan aanbevelen.

Annemieke

14 juli 2015
Een prachtige verjaardag gehad op de Inpiratieboot. Heerlijke sfeer en prima bijgestaan door Laurens en zijn collega\'s, waardoor ik nergens naar om hoefde te kijken. Een aanrader!

Marianne

3 juni 2015
Op zondag 31 mei heb ik op de inspiratieboot mijn 60ste verjaardag gevierd. We hadden gehoopt op mooi weer, helaas werkte dat niet mee. Desalniettemin zat de stemming er goed in, de gasten waren erg gezellig en vonden het geweldig om op deze mooie boot te zijn, het was een fantastisch feest. Laurens en Yvonne hebben er alles aan gedaan om er een succes van te maken. Zelfs druipnat op het dek de bbq brandend houden. De rest van het eten was ook heerlijk! echt een aanrader, deze locatie!!!

Marco en Ines

2 juni 2015
Een erg unieke locatie om een leuk feest te geven. De gastheer Laurens is niets te gek om het geheel een geslaagd feest te laten maken. Wij hebben met ons feest erg genoten en raden deze locatie daarom ook aan, ook voor een kleine groep. Tip: maak een afspraak om de locatie te bezichtigen en je bent meteen verkocht.

M Dorrepaal

1 juni 2015
De inspiratieboot biedt een leuke en originele ruimte om te vergaderen of anderszins een bijeenkomst te organiseren. Goede catering en leuk om een stukje te varen

Emmely

18 mei 2015
Zaterdagavond 9 mei heb ik mijn 50e verjaardag gevierd op de Inspiratieboot. Met een gezelschap van ruim 60 mensen hebben we een zeer feestlijke avond gehad. Naast de leuke locatie en de prettige gastheer, was de tocht op de Eem, met een prachtige zonsondergang, erg geslaagd!

carla lanjouw

18 mei 2015
Wij hebben een fantastische dag gehad met de Inspiratieboot. Wij zijn in de watten gelegd door Laurens en zijn crew. Er is overal voor gezorgd en ook heerlijk gegeten en gedronken. Als iemand een feestje wil vieren kan ik aanraden de Inspiratieboot te boeken. Dank Laurens voor de fijne dag. Groet carla en joop lanjouw

André en Sanneke Admiraal

1 december 2014
Wij André en Sanneke, zijn afgelopen 13 juni getrouwd. Dit was op een vrijdag maar dat mocht de pret niet drukken. In de voorbereiding werden wij goed bijgestaan door Laurens. De dag was op en top geregeld, mede dankzij het weer. Voorzieningen waren goed! Eten en drinken overheerlijk en de gastvrijheid goed! Wij hebben samen met onze gasten genoten van een overheerlijke dag!

Antje Degenhart

29 oktober 2014
Zaterdag 25 oktober hadden we het verrassingsfeest voor onze Abraham. Vooraf was ik met een vriendin op deze locatie wezen kijken en we hadden er meteen een goed gevoel bij. Alles was mogelijk, alleen de drank moest daar afgenomen worden (logisch). Laurens en Michelle waren echt gastheer en -vrouw. We mochten verder alles zelf regelen. Het buffet (Indonesisch, www.kratonrosbeijer.nl, beetje reclame, maar een echte aanrader), maar ook de hapjes. Deze hoefden we alleen maar aan te leveren en voor de rest werd gezorgd. Wij hoefden ons dus alleen maar te mengen in het feestgedruis. We hebben geen onvertogen woord gehoord, sterker nog, alle gasten hebben meer dan genoten en dat ook zo laten blijken. Verder is het boottochtje over de Eem een echte aanrader, zo leuk om je eigen omgeving vanaf het water te zien. We kijken met veel genoegen op deze avond terug. En onze Abraham....die loopt nog steeds met een glimlach rond, net als wij overigens!

Saskia en Sam

14 oktober 2014
Op 27 september hebben wij onze gezamenlijke 100e verjaardag gevierd aan boord. Wat een prachtige locatie: de gezellige ruimte benedendeks gecombineerd met het terras bovendeks waar we konden genieten van het varen over de Eem. En de attente bediening liet niets te wensen over. Echt een aanrader!

Gerard en Joëlle

17 juli 2014
Op 6 juni hebben we op de boot ons 12,5 -jarig huwelijk gevierd. Het was een prachtige avond met een supersfeertje. Dit is een avond om met heel veel genoegen op terug te kijken. Laurens en crew, hartelijk bedankt voor het mogelijk maken van dit feest.

Marian Reijersen

17 juli 2014
Op de Inspiratieboot hebben we ons 25 jarig bedrijfsjubileum gevierd op 31 mei jl. We zijn gaan varen langs de Eem en het was gelukkig \"een mooi weer dag\"". We hebben genoten van een heerlijke barbecue aan boord. Deze was goed verzorgd en de bediening en de sfeer was geweldig.

Daniëlle Hazekamp

8 juli 2014
Wij hebben de 29 juni een heerlijk familie feest gehad op de inspiratie boot!! Ontzettend genoten, nogmaals enorm bedankt aan Lourens .

francis hazekamp

2 juli 2014
Dag Laurens, 29 juni 2014 hebben we een schitterende boottocht gemaakt over de meanderende Eem met aan het roer kapitein Adrie en jij als schipper, bartender, verhalenverteller etc. We waren met 30 man/vrouw/kind en hebben genooooooten!!! Wat een heerlijke boot met ruime dekken om van de omgeving en de zon te genieten en benedendeks tafels waar de kindjes konden loomen en moeders hun kindjes konden verzorgen. We hadden met de familie een aantal verjaardagen te vieren en dat hebben we gedaan. Goed verzorgde drankjes van jouw bar en we waren er vrij in om onze eigen Indo maaltijden mee te nemen (waar jij ook van genoten hebt hoop ik) Voor herhaling vatbaar. groeten francis hazekamp

Bernard & Caroline

17 juni 2014
Een heerlijke dag gehad op de boot waar we ons twintigjarig huwelijksfeest hebben gevierd. Zon, water, gezellige mensen, heerljk eten en een zeer gastvrije schipper en gastvrouw. Het was genieten. We kijken met heel veel plezier terug op deze mooie dag!

Arie en Simone v.d. Vliet

12 mei 2014
Al een jaar van te voren hadden we 10 mei 2014 gereserveerd voor ons feest op \"de Inspiratieboot\"".

Annemarie van der Kolk

11 april 2014
Heerlijke dag op het water! Met een groep van 25 personen een fantastische dag gehad op de boot. De route is prachtig, het schip biedt volop mogelijkheden om in verschillende settingen met elkaar aan de slag te zijn. Soms in 2-tallen, soms in de hele groep. Zowel binnen als buiten (op het dek). Aanwezigheid van Laurens en stagiare Guusje was heel prettig. Ze hielden afstand als dat voor groep prettig was, en waren altijd beschikbaar als het nodig was. Van harte aanbevolen!

Jeroen Zwaan

4 januari 2014
Eind december hebben wij de verjaardag van onze zoon op de inspiratieboot gevierd en dat was een fantastisch feest. Met de aanwezigheid van zo\'n 45 volwassenen en nog zo\'n 20 kinderen ging het feest helemaal los op deze mooi feest locatie. We werden goed geholpen door iemand van de inspiratieboot en mede dankzij deze locatie is ons feest zo\'n succes geworden.

Thoran Kroon

23 oktober 2013
Gastvrij ontvangen. Waar het weer enorm tegen zat, was De Inspiratie flexibel met het aanpassen van de aanvankelijke planning. Het is een mooie en orgineele locatie gebleken voor ons feest. Het eten was erg lekker.

Anne Marie

3 oktober 2013
Wij hebben de teamdag met de dames van de polikliniek orthopedie van het Meander medisch centrum heerlijk afgesloten op de inspiratieboot. Een leuk route langs een schitterend nieuw ziekenhuis

Marius & Marcel

9 september 2013
Op zondag 1 september vierden wij ons 10-jarig jubileum op de Inspiratie. We waren met 80 gasten en hebben ons geweldig vermaakt tijdens de mooie tocht over de Eem. De Inspiratie is een stijlvolle, karakteristieke boot. Ook de verzorging van de drankjes was dik in orde.

Bert en Carolien

30 juli 2013
Het is al even geleden maar op zaterdag 29 september 2012 hebben wij ons 25-jarig huwelijksfeest op De Inspiratieboot gevierd. Het was een prachtige dag, we hebben heerlijk gegeten en we hebben het erg gezellig gehad met de gasten en het personeel. Laurens had overal aan gedacht: \'s avonds werd het wat frisser en kwam hij aan met fleecekleedjes voor de mensen die buiten op het dek zaten. We hebben heel veel leuke reacties gehad op ons feest. Kortom, een dag om nooit te vergeten!

Anita Lemoine

22 juli 2013
Op dinsdag 9 juli hebben wij met onze ploeg van het werk met 23 mensen een schitterende middag gehad op de inspiratieboot. Goed weer, relaxed, goed verzorgd, mooie vergezichten, lekkere hapjes, drankjes genoeg en verzorgd,aardige schipper, leuke stagiaire, goede schippersknecht, veel gelachen bij de boerengolf, ff een wandelingetje naar dat weiland, veel te zien op de kant, lekkere steoelen op dek, geneog plek om met zijn allen te zitten om ff apart met iemand, leuke foto\'\'s gemaakt.... tsja wat zal ik zeggen: het was TOP!!!!, een aanrader als je met je werk naar buiten wil, met ontspanning iets samen wil doen: kortom voor ons veel INSPIRATIE en ONTSPANNING en dat hebben wij in deze drukke tijden van de WAAG zeker nodig. Het geeft indirect veel teambuilding. Wij komen nog weleens terug op deze boot!

Kees van Hamersveld

1 juli 2013
Hallo, 23 Juni op de havendag geweest op het Eemplein Amersfoort. Daar heb ik het geluk gehad om een prijs te winnen met lotjes kopen. We mochten met 10 personen 2 uur varen op De Inspiratie boot lekker met een bakkie. Zondag 30 juni om 14.30 uur een afspraak gemaakt met schipper Laurens. Samen met mijn vrouw, mijn dochters en aanhang en opa en oma hebben we heerlijk in het zonnetje mee gevaren over de Eem. We vonden het allemaal erg leuk om zo van het water en de natuur te genieten op deze erg mooie schuit. Hierbij willen we Laurens en zijn vrouw hartelijk bedanken voor deze mooie prijs en een onvergetelijke ervaring. Met vriendelijke groet, Fam van Hamersveld

Bertha Bouwman

1 juli 2013
Zaterdag 22 juni uitje met bestuur en management. Een fantastiche dag. We begonnen de vaartocht met mooi weer aan dek. De natuurwandeling was interessant, leuke gids, mooie wandeling. Vervolgens heerlijk gegeten aan boord, perfect verzorgd door een geweldige kok! Kortom een prachtige dag, zeer relaxed allemaal. Bedankt, we hebben ervan genoten!

Tineke

24 juni 2013
Gisterenmiddag, 23-6-2013, mijn 65ste verjaardag gevierd. Het was echt een topdag, het weer, het varen, de familie, vrienden en Laurens hebben deze dag voor mij onvergetelijk gemaakt. Dank je wel.

Sety Ditters

23 juni 2013
Zondag 16 juni hebben wij onze trouwborrel gegeven op de Inspiratieboot. Samen met familie en vrienden op een historisch schip, lekker borrelen en varen over de Eem. De Inspiratieboot is een unieke, authentieke locatie en in overleg is alles mogelijk. De gastvrijheid, de prijs-kwaliteitverhouding en de uitstekende service die de Inspiratieboot biedt, maakt deze locatie tot een van onze favoriete locaties, voor iedere gelegenheid. Ook is de Inspiratieboot een geweldige trouwlocatie. Hoe gaaf is het om letterlijk in het huwelijksbootje te stappen en al varend over de Eem elkaar het ‘Ja-woord’ te geven? Dankzij de Inspiratieboot en natuurlijk onze gasten was ons feestje helemaal geslaagd! Nogmaals dank en graag tot ziens. Hartelijke groet, Sety en Jack

Irma en Dave

13 juni 2013
Op 7 juni 2013 hebben we ons trouwfeest gegeven op de Inspiratieboot met bijbehorend lopend buffet. Het is een geslaagd feest geworden. Schitterend weer gehad die dag waardoor het goed vertoeven was op het dek Iedereen was goed te spreken over de bediening door Laurens en crew en de prettige open sfeer aan boord. We wensen jullie veel succes toe in de toekomst maar dat zal zeker lukken als jullie het net zo goed doen als op ons feest. Irma en Dave

anneke

26 mei 2013
\"Zaterdag mijn 60e verjaardag aan boord van de Inspiratie gevierd. Het was werkelijk fantastisch!

Kleedje

21 mei 2013
Afgelopen weekend een verjaardagsfeestje meegemaakt op de boot. De boot voer ook de Eem af. Het was leuk, gezellig en goed verzorgd!

Eckhard en Marita Flohr

4 mei 2013
30 april fantastische dag gehad op de boot van Laurens en zijn vrouw.Helaas mochten we niet door naar de grachten van Amsterdam,maar het heerlijke eten,de muziek,de gids en vooral de inzet en goede zorgen van Laurens en bemanning en gezellige medepassagiers,zorgden voor een geweldige dag. Iedereen bedankt!

Herman Prent

2 mei 2013
Een geweldige boottocht naar Amsterdam meegemaakt. De verzorging was uitstekend. De catering luxe. Muziek en informatie door gids wisselden elkaar af. Laurens , Sharon, Dirk, duo 2 delicious en andere medewerkers heel erg bedankt voor de fijne dag. Groot voordeel was ook dat ik gemakkelijk bij het Java-eiland kon komen. Een fantastisch concert met Concertgebouw-orkest en Armin van Buuren maakte deze dag voor mij compleet. gr . Herman Prent

Henk en Tineke

23 april 2013
Ik heb mijn 65e verjaardag op zondag 21 april gevierd aan boord van de Inspiratie. Het was een geweldige middag. Vooral door de ontspannen sfeer die Laurens en zijn team wisten te scheppen. Een heerlijk buffet, stralend weer en gezellige gasten. Een middag om niet snel te vergeten. Iedereen was enthousiast over zo\'n geslaagd feest. En hierbij wil ik deze complimenten samen met de onze doorgeven aan Laurens en z\'n bemanning. Hartelijk dank.

ineke

10 oktober 2012
Zondag 7 oktober heb ik \'smiddags mijn 50e verjaardag gevierd op de inspiratieboot. Met 60 gasten heerlijk genoten van de zon, de tocht, de heerlijke hapjes van Mercuur, de prettige bediening en sfeer op de boot, werd het een heerlijke middag. Helemaal tevreden over alles, zowel vooraf als tijdens als achteraf alles goed kunnen afstemmen. Prima geweest.

Sander en Annemieke

28 september 2012
Op 24-8-2012 zijn wij bij jullie in het Huwelijksbootje gestapt. Wat hebben wij het leuk gehad die dag. Het was in een woord TOP!! Ook het weer heeft hieraan meegeholpen, maar zelfs een regenbuitje kon de pret niet drukken. Heerlijk met een drankje op het dek, het buffet benedendeks, alles was goed geregeld. Lekker ontspannen en relax. Tevens was de tip van Laurens voor het eten en de bruidstaart van de gebroeders Mercuur een voltreffer. Wij hebben hele mooie en leuke herinneringen aan onze bruiloft en met ons onze gasten. Wij hebben het heel leuk gevonden dat we aan boord konden trouwen en dat we alles op 1 locatie hadden. Kortom een geslaagde dag!!! Een echte aanrader voor aanstaande bruidsparen. Bedankt voor alles en wij wensen jullie heel veel behouden vaarten toe!! Groetjes Sander, Annemieke en Elize.

Antoinette Hommelberg

25 september 2012
Gisteren met ons team een retraite gehouden op de Inspiratie. Vanaf station Amersfoort is het 10 minuten lopen naar de locatie. Je kan hier prima vergaderen en tevens, als het weer het toelaat, op het dek in groepjes uiteen voor overleg. Perfect geregeld: koffie met wat lekkers en de broodjes waren heerlijk. Heb de Inspiratie aanbevolen aan collega\'s.

Klaas de Graaf

24 september 2012
In de krant stond de aankondiging voor een kennismakingstocht op \'De Inspiratieboot\' op 21 september. Een cliché , maar het was boven verwachting. Een heel prettige ambiance, een warme ontvangst en ook de uitleg over de historie van de boot deed de beleving verhogen. Voeg daar nog bij, dat wij verwend zijn met heerlijke lekkernij en een drankje, dan kan zo\'n avond niet meer kapot. Het werd best wel fris, die avond, maar de tocht was als een warme jas, dus de kou was snel vergeten. Wij gaan jullie site in de gaten houden als wij of kennissen en/of vrienden een gebeurtenis willen vieren, waar voldoende personen bij aanwezig zullen zijn, dan blijft jullie boot zeker in gedachten. Nog mooie jaren voor jullie gewenst Klaas de Graaf

Jasper van Ek

20 juni 2012
Op 25 mei jl. hebben wij onze receptie gehouden op De Inspiratieboot. Het was geen enkel probleem om voorafgaand aan onze bruiloft ’s middags of ’s avonds nog even af te spreken om de laatste puntjes op de i te zetten. Daarnaast werd er goed meegedacht om de trouwdag onvergetelijk te maken en dat is gelukt. Op de dag zelf was alles perfect geregeld en konden we optimaal genieten van onze trouwdag! Echt een aanrader! Nogmaals bedankt!! Groet, Suzanne van Ek- de Weijer en Jasper van Ek

Jörgen

20 juni 2012
Wij zijn zondag 17 juni het water op gegaan om mijn 40ste verjaardag te vieren. Van te voren hebben we besproken wat mijn wensen zouden zijn en welke mogelijkheden er zijn. We zijn tot een mooie middag en avond gekomen met een aangepaste Diner cruise. Gelukkig werkte het weer mee en konden we op het dek zitten, liggen en lopen. En Laurens kon ons ondertussen verwennen met heerlijk vlees en vegetarische alternatieven van de barbecue. Beneden in het ruim hadden we een goed buffet met salades, stokbrood en sauzen. Lita en Laurens hebben ons ook goed voorzien van een drankje en er werd gelet op kleine details. Tussendoor hebben we even stil gelegen en konden de kinderen zich buiten de boot en in het water even vermaken. Door de goede zorgen kon ik mijn zorgen laten varen ;0) Ik wil nogmaals via deze weg Laurens en Lita bedanken en niet alleen namens mij, maar ook namens verschillende gasten. Groet, Jörgen

Ivo Richaers

18 juni 2012
Met Studiekring hadden we op de inspiratie boot dit jaar ons feest om het schooljaar af te sluiten. Het was heerlijk rond te varen. Met het goede weer was 70 personen een prima aantal op de boot. De hapjes en drankjes waren zeer goed verzorgd. De sfeer was goed, de bediening super, de mensen vriendelijk. Een geslaagde dag. Hartelijk dank.

Greta Schaafsma

15 juni 2012
Met het werk hier eerst lezingen bijgewoond met koffie en gebak. Buiten regende het, dus we zaten mooi droog in het ruim van de boot met veel licht en ruimte voor een vergaderopstelling. Daarna een heerlijke lunch gehad, die gelukkig in het zonnetje op het dek kon worden genuttigd. Tijdens de lunch en de koffie met bonbon daarna hebben we heerlijk gevaren in de buurt van Amersfoort, heerlijk. De boot ligt op maar 10 minuten lopen van het station, dus gemakkelijk bereikbaar. Echt een tip voor vergaderingen/workshops etc.

Ernst en Jet Roffel

29 april 2012
Hi Laurens, Agelopen zaterdag mijn 50ste verjaardag bij jou gevierd op de boot. Met z\'n allen naar Bunschoten-Spakenburg gevaren waar we een ijsje zijn gaan kopen voor de kinderen! We hebben het TOP bij jou aan boord gehad en gezien de reacties nog deze week heeft iedereen echt genoten! Dank je wel! groeten, Jet Roffel

Rob van Beek en Yolanda van Boven

6 oktober 2011
Beste Laurens,wat hebben we een heerlijk feest gehad aan boord van de inspiratie. Al in de voorbereiding viel het ons op hoe prettig en makkelijk de samenwerking verliep. We zouden het feest eerst al in juni geven maar moesten alles afblazen omdat onze dochter in het ziekenhuis lag. We hoefden niets extra te betalen en gelukkig hebben we 1 oktober ons feest alsnog kunnen vieren. Wat een volmaakte dag, prachtig weer, lekker gevaren over de Eem, aangelegd, gewandeld, boerengolf gespeeld, een band aan boord, heerlijk eten en drinken. De boot is top, zelfs met 100 man waarvan een hoop kinderen was er plek genoeg en heeft iedereen zich perfect vermaakt, Laurens en bemanning hebben ons in de watten gelegd. We zullen deze dag nooit meer vergeten. Bedankt voor alles. groeten, Yolanda, Floortje, Emiel, Femke en Rob

Bart Schouten en Cathri van de Haar

3 oktober 2011
Op 31 augustus zijn wij getrouwd op De Inspiratie. Een schot in de roos! Burgerlijk huwelijk, kerkelijke inzegening en feest: alles aan boord. Laurens\' betrokken maar bescheiden gastheerschap en de uitstekende catering droegen belangrijk bij aan een mooie, indrukwekkende dag. We hebben veel lovende reacties gehad op dit \'concept\'!

Rolf Smit

19 september 2011
Beste Laurens, Op vrijdag 16 september j.l mijn verlate 65e verjaardag gevierd met mijn vrienden van de Kegelclub KUL en hun partners.Eerst gezellig op het dek een borrel en een paar amuses genuttigd onder het mooie wolkendek met een vleugje zon.Daarna afgezakt naar het ruim en daar een prima diner gehad verzorgd door Robbertjan Mercuur.Prima wijn met afsluiting grand dessert.Lita bedankt voor de bediening het was allemaal geweldig.Bedankt!!!!! Rolf en Tonnie Smit.

Herma Doornekamp

9 september 2011
Wat een feestelijke locatie voor een feest! We hebben gevaren over de Eem en dat viel bij iedereen van jong tot oud in de smaak. De vriendelijke bediening en uitstekende catering maakten de dag tot een echt hoogtepunt

Marina

7 september 2011
Beste Laurens, Ik wil je nog even bedanken voor een prachtige dag zondag. Alles klopte... het weer, het schip, de catering, de bediening...echt hartstikke goed geregeld allemaal. Mijn moeder heeft ontzettend genoten en heel veel gasten hebben ons deze week al gemaild en gebeld om te zeggen dat ze het zo naar hun zin hebben gehad. Je hebt er echt een bijzondere gebeurtenis van gemaakt en dat geldt ook voor je beide collega\'s. Bedankt daarvoor! Marina

Richard en Felicia Ising

30 augustus 2011
Hallo Laurens, Wat een geweldig feest hebben wij gehad bij jou aan boord! Helemaal top! Superboot heb je, hoor, echt waar. En de jongens van de bediening ook helemaal goed, super relaxed allemaal! Alle gasten zijn ook heel erg enthousiast over het feest, de boot, sfeer enzo. Waarschijnlijk wel tot ziens; oftewel op een volgend feestje op de Inspiratie, oftewel wanneer we elkaar tegenkomen, al varend over de Eem. Groeten, Richard en Felicia

Willemijn en Christian

9 juni 2011
Bij deze willen wij Laurens en zijn medewerkers heel erg bedanken voor alle zorg en medewerking op onze trouwdag 20-05-2011. Niet alleen wij, maar ook onze gasten hebben meer als genoten. Als je echt een bijzondere feest (locatie) wilt is dit zeker een aanrader! Wij denken er met heel veel plezier aan terug....

Lenneke Wester

9 mei 2011
Bedankt voor de ontzettend leuke dag op 14 april! Jullie boot bleek een perfecte ruimte voor presentaties, overleggen en workshops (en dat op één dag!). Daarnaast hebben we heerlijk gegeten, gedronken en gevaren. Kortom, geslaagd!

Iris Kaiser-Okkes

5 april 2011
Bedankt voor de goed verzorgde boottocht van afgelopen zaterdag 2 april. Natuurlijk hadden we geluk dat het juist deze dag prachtig weer was, maar ook de bediening en het diner was prima in orde. Alles ging in een heel rustige, ontspannen sfeer, complimenten. Wij kwamen met de trein, een prima verbinding zo. Nogmaals bedankt, groeten van Iris, Febe en Linda.

Henk

4 januari 2011
Hi, we hebben 29/12 de 50e verjaardag van mijn vrouw gevierd. We hebben weliswaar niet gevaren, maar we hebben een prima tijd gehad op de boot. Alles was prima verzorgd en de boot is ook voor mensen die met de trein komen goed te bereiken. Beslist een aanrader! Henk

Danielle

2 december 2010
Op 25-11-2010 zijn wij getrouwd en hebben ons feest op de boot gevierd en het was fantastisch. Laurens is ontzettend vriendelijk en een goede gastheer. De sfeer op de boot is te gek erg gezellig. Echt een aanrader. Gr, Roberto en Danielle.

Ard

27 november 2010
Wij hadden gisteren een bijeenkomst van ons ondernemersforum op de Inspiratieboot. Bij een dergelijke meeting is het allereerst erg belangrijk wat de locatie is. Wat dat betreft zat het 100% goed. Je wordt prima ontvangen door Laurens. Laurens is deze avond een perfecte gastheer. Hij blijkt de Inspiratieboot eigenhandig, op uitstekende wijze, vertimmerd te hebben. Tevens heeft hij voor bijvoorbeeld de bar een lokaal bedrijf ingeschakeld zodat hij nu over een unieke design-bar beschikt. Bij binnenkomst voel je je in deze omgeving meteen op je gemak. Ik was zelf met de auto en die kon ik ook handig parkeren in de buurt. Een aanrader dus!

Marilyn Rubio Perales

3 oktober 2010
Ontzettend leuke dag gehad gisteren bij jullie aan boord! Geweldig schip, heel sfeervol. Het weer deed ook leuk mee; lekker buiten zitten op de heenreis en knus binnen in de warmte met een hapje en een glas rosé op de terugtocht, helemaal leuk! Bedankt voor de hartelijke ontvangst en gezelligheid! Marilyn (Apotheek Druten)

Henri Lindenhof en Hedy Hagenaar

20 september 2010
Laurens, dank je wel voor je goede zorgen. Je was prettig op de achtergrond aanwezig en had oog voor wat de mensen nodig hadden op dat moment. We hebben ontzettend genoten en het was een mooi feest. Iedereen was erg enthousiast over de Inspiratieboot. Dank!

mirella gillot

19 september 2010
Hey Laurens, Wat hebben wij een enorm leuk feest gehad op de boot! Erik was zo verrast en hij heeft echt genoten! Ik heb van veel mensen zoveel leuke reacties gehad over de locatie! Dus bij deze!! Je ziet ons zeker nog eens terug! Bedankt voor alles! Groeten, Erik en Mirella Gillot

Lizzie

5 september 2010
Gisterenmiddag heb ik mijn 50e verjaardag gevierd met vrienden en familie op de Inspiratieboot. Het was een fantastische middag. Met heel mooi weer een mooie vaartocht gemaakt op de Eem. Laurens en zijn bemanning waren zeer vriendelijk en behulpzaam en deden er alles aan om het feest tot een succes te maken. Het eten (high tea van Mercuur) en drinken was heerlijk. De sfeer was heel ongedwongen en mijn gasten wilden aan het eind van de middag eigenlijk niet van de boot af! Een zeer geslaagd feest, dus. De Inspiratieboot is zeker een aanrader als feestlocatie.

Maartje

4 september 2010
Fantastisch tochtje gemaakt met de boot vanmiddag. TOP!

noor van loen

8 augustus 2010
een dag over inspiratie voor het www.unityexpress.eu project, op een boot met dezelfde naam en mogelijk gemaakt door jou: hoe passend kan iets zijn? en als ik alle reacties van eerdere gasten lees: ik heb er niks aan toe te voegen ook al hebben we stil aan de kade gelegen. Bedankt voor jullie gastvrijheid,de manier waarop en de inspirerende ondersteuning.

antoon bruins

1 juni 2010
Den Dolder Via de VVV aan dit fantastische adres gekomen! Het was een geweldig besluit want we hebben een heerlijke middag gehad met afwisselend zon en regen maar dat maakte niet uit. Af en toe even op het dek en binnen feesten met een heerlijke high tea. Laurens heeft er alles aan gedaan om mijn feest tot een succes te maken en dat is meer dan gelukt. Nog hartelijk bedankt namens alle enthousiaste gasten. Tot de volgende keer. Groeten van Antoon Bruins

Jelke van de Wardt-Gamble

10 mei 2010
Ik kan het heel gemakkelijk samenvatten, wat een heerlijke dag. Alles klopte: het weer, de aankleding, de begeleiding, het eten, de omgeving. Het is een trouwdag die van begin tot eind geweldig verlopen is. Laurens, de tocht was schitterend en we vonden het erg gezellig dat je de gehele dag bij alles aanwezig was. Je bent fijne gastheer, goede klusser en ja, dat dienblad met 1 hand vasthouden lukt over een jaartje ook vast wel. Groetjes van gelukkige koppel Jelke en Mark

Jan-Willem

9 november 2009
Heel erg bedankt voor het schitterende jubileumboek over de restauratie van de Inspiratie. Wat een mooi overzicht van de Inspiratie vanaf 1901 tot heden. Ik kan het me haast voorstellen. Het was alsof ik de paarden zag trekken en de boot zag varen in het oude Holland van toen op die 1e foto. Je hebt de Inspiratie tot een prachtig monument gerestaureerd.

Boudewijn

14 oktober 2009
Net terug van onze honeymoon maar nog steeds vol van de prachtige tocht die we met onze bruiloftsgasten op de Inspiratie hebben gemaakt. Het was een stralende dag met lekker eten en drinken en dat alles op een prachtige boot op de Eem. Wat wil je nog meer? Jammer dat je maar 1 keer trouwt. We zagen onlangs trouwens nog het artikel over de Inspiratie in het AD-Amersfoort. Leuk! Succes er mee! Bou en Griet

A.M. den Ouden

3 oktober 2009
Op 25 september hebben de vrijwilligers van de ANBO afdelingen Soest en Soesterberg een geweldige dag aan boord van de Inspiratie gehad. alles was goed en netjes verzorgd. Onze vrijwilligers hebben letterlijk weer inspiratie op gedaan vooe het nieuwe seizoen. wij kunnen dit aan meet verenigingen, bonden e.d. aanbevelen. Anton den Ouden.

anneke hermse

8 september 2009
lieve bemanning, wat een geweldige boottocht over de eem hebben jullie ons aangeboden. een groots evenement,waar we nog weken over kunnen nagenieten. het mooie weer,een geruisloze motor,mooi weer in een schitterende omgeving,voor herhaling zeker binnenkort aantebevelen. namens de 32 damens en heren hartelijk dank ,.anneke hermse

familie van Unen

6 september 2009
Graag willen wij de bezoekers van deze site laten weten dat wij zaterdag 6 juni j.l. een zeer geslaagd feest hebben gehad. Van onze gasten kregen we enthousiaste reacties op het schip en de tocht die we gemaakt hebben. We hoorden nogal eens \"wat leuk te kunnen zien hoe zo\'n schip er eigenlijk uitziet\"".

Patrick en Joanne

30 augustus 2009
De motorboot De Inspiratie heeft ons een heerlijke dag bezorgd. Een prachtig motorschip dat met een bezielende liefde en vakmanschap tot in detail is hersteld en vermaakt. Het was heerlijk om rustig op de punt van het motorschip in de stilte naar de prachtige natuur vanaf het water te kijken. Met de natuur om ons heen, het geroezemoes van de motor en de leuke gesprekken met vrienden en familie maakten het een super leuke en inspirerende dag. Patrick en Joanne Heynen