wave

Dinner cruise vanuit Amersfoort

Al varend dineren op de Eem

Varend over de Eem, onder het genot van een heerlijk diner of lekkere barbecue. Echt een unieke ervaring, te boeken voor zowel particulier als zakelijke gasten. De Inspiratieboot heeft als vertrekpunt het hartje van het mooie Amersfoort, vaart in overleg tot en met het Eemmeer.

De Inspiratieboot verzorgt voor zijn gasten zowel heerlijke warme als koude buffetten. Dit doen we in de zomer, gecombineerd met een mooie vaartocht, welke in afstemming met de gasten naar uw voorkeuren zijn af te stemmen. In de winter ligt de boot stil in het hartje van het Amersfoort, ook dan is dit arrangement bij uitstek geschikt voor uw bedrijfsuitje of feest.

Programma

We vertrekken voor deze cruise in de namiddag vanuit Amersfoort, al varend richting de polder.  Na een welkomstdrankje en een uur te varen zal ons team het eten verzorgen en klaarzetten voor onze gasten. Een ideale manier om uw medewerkers of vrienden dichter bij elkaar te brengen, te voorzien van een heerlijke middag.

Deze middag is ook bijvoorbeeld te combineren met een dansfeest of natuur excursie

Arrangement inclusief

  • Inclusief 4 drankjes
  • Lekker buffet of BBQ
  • 3 uur varen
  • Maximaal 60 personen

Per persoon: € 47 (minimaal 20 personen).

Download de keuze’s qua buffetmenu’s

Download onze Inspiratie brochure.

GROOT NIEUWS

De inspiratieboot staat te koop!

De Inspiratieboot gaat haar laatste maand in als vergader- en feestlocatie. Op 5 november 2019 sluiten wij de deuren. Na 10 jaar is het zo goed geweest. Velen hebben mooie feestjes gevierd aan boord en inspirerende workshops en vergaderingen bijgewoond. Er zijn bijna 20 huwelijken voltrokken en hopelijk ook veel nieuwe liefdes ontstaan.

Interesse om de inspiratieboot over te nemen?

Meer informatie