wave

De feestlocatie van Amersfoort

Familiefeest in Amersfoort

Bent u binnenkort jarig, heeft u een jubileum te vieren of bent u aan de beurt om de familiedag te organiseren? Kom dan met uw familie uw familiefeest, al varend over de Eem bij ons vieren.

 

Het familiefeest kan zelfs (indien de watertemperatuur het natuurlijk toelaat ) uitgebreid worden met een zwempartij in de heerlijk schone Eem. De vaartocht zelf is natuurlijk volledig verzorgd, voorzien van lekker eten en drinken, voor de gezelligheid moet de familie zorgen.

Binnen heeft u de beschikking over het comfort van een groot en modern ingericht ruim. Kinderen kunnen vrij rondlopen en er kan een kinderspeelhoek ingericht worden. Als doel van de reis kunt u denken aan Spakenburg of Huizen. Misschien wilt u ook even gaan wandelen in de weilanden of gewoon lekker blijven varen.

De schipper kan u van alles vertellen over de geschiedenis van het schip en een rondleiding geven. Voor of na de vaartocht kan de oude binnenstad van Amersfoort nog verkend worden. Hiervoor hebben wij het stad- en Eem arrangement gemaakt.

Wij zorgen er graag voor dat het, in overleg met u, een onvergetelijke dag wordt!

Meer informatie?

Download onze Inspiratie brochure.

Goed nieuws! Wij gaan weer varen!

 

Er is licht aan het einde van de corona tunnel!

Wij hopen medio juni weer te mogen gaan varen, daarom nemen we weer boekingen aan!

De Inspiratieboot heeft nu trouwens ook vele raampjes!