wave

De feestlocatie van Amersfoort

Familiefeest in Amersfoort

Bent u binnenkort jarig of misschien, of bent u aan de beurt om de familiedag te organiseren? Kom dan met uw familie uw familiefeest, al varend over de Eem bij ons vieren.

 

Het familiefeest kan zelfs (indien de watertemperatuur het natuurlijk toelaat ) uitgebreid worden met een zwempartij in de heerlijk schone Eem. De vaartocht zelf is natuurlijk volledig verzorgd, voorzien van lekker eten en drinken, voor de gezelligheid moet de familie zorgen. Een overzicht van de vaarroute die we over de Eem altijd varen vindt u hier.

 

Binnen heeft u de beschikking over het comfort van een groot en modern ingericht ruim. Kinderen kunnen vrij rondlopen en er is een kinderspeelhoek ingericht.Als doel van de reis kunt u denken aan Spakenburg of Huizen. Misschien wilt u ook even gaan wandelen in de weilanden of voor anker gaan op de randmeren.

De schipper kan u van alles vertellen over de geschiedenis van het schip en een rondleiding geven. Voor of na de vaartocht kan de oude binnenstad van Amersfoort nog verkend worden: alleen of onder begeleiding van een gids van het Gilde.

Wij zorgen er graag voor dat het, in overleg met u, een onvergetelijke dag wordt!

Meer informatie?

Download onze Inspiratie brochure.

Goed nieuws! Wij gaan weer varen!

Er lijkt een goed werkend vaccin aan te komen! Na een jaar stil gelegen te hebben starten we de motor weer vanaf 1 april 2021.

Uiteraard is de voorwaarde dat we elkaar niet meer kunnen besmetten.
De Inspiratieboot heeft nu ook vele raampjes!