wave

De feestlocatie van Amersfoort

Familiefeest in Amersfoort

Bent u binnenkort jarig of misschien, of bent u aan de beurt om de familiedag te organiseren? Kom dan met uw familie uw familiefeest, al varend over de Eem bij ons vieren.

 

Het familiefeest kan zelfs (indien de watertemperatuur het natuurlijk toelaat ) uitgebreid worden met een zwempartij in de heerlijk schone Eem. De vaartocht zelf is natuurlijk volledig verzorgd, voorzien van lekker eten en drinken, voor de gezelligheid moet de familie zorgen. Een overzicht van de vaarroute die we over de Eem altijd varen vindt u hier.

 

Binnen heeft u de beschikking over het comfort van een groot en modern ingericht ruim. Kinderen kunnen vrij rondlopen en er is een kinderspeelhoek ingericht.Als doel van de reis kunt u denken aan Spakenburg of Huizen. Misschien wilt u ook even gaan wandelen in de weilanden of voor anker gaan op de randmeren.

De schipper kan u van alles vertellen over de geschiedenis van het schip en een rondleiding geven. Voor of na de vaartocht kan de oude binnenstad van Amersfoort nog verkend worden: alleen of onder begeleiding van een gids van het Gilde.

Wij zorgen er graag voor dat het, in overleg met u, een onvergetelijke dag wordt!

Meer informatie?

Download onze Inspiratie brochure.

GROOT NIEUWS

De inspiratieboot staat te koop!

De Inspiratieboot gaat haar laatste maand in als vergader- en feestlocatie. Op 5 november 2019 sluiten wij de deuren. Na 10 jaar is het zo goed geweest. Velen hebben mooie feestjes gevierd aan boord en inspirerende workshops en vergaderingen bijgewoond. Er zijn bijna 20 huwelijken voltrokken en hopelijk ook veel nieuwe liefdes ontstaan.

Interesse om de inspiratieboot over te nemen?

Meer informatie