wave

Unieke vergaderruimte in Amersfoort

Zeer ruime en speciale vergaderlocatie

De Inspiratieboot ligt in Amersfoort en heeft een bijzonder ruim, welke geschikt is als speciale vergaderruimte. De boot is te huren als vergaderlocatie waar u door de beslotenheid zeer effectief kunt vergaderen.

Voor alle vergaderarrangementen klik hier

De Inspiratieboot kan ook  over de Eem gaan varen waardoor de vergadering of kick-off een dynamisch karakter krijgt. Voor een speciale vergader arrangement kunt u contact met ons opnemen.

Kleine of grote bijeenkomst

De Inspiratieboot is (ook stilliggend) een bijzondere locatie voor een training, workshop, kleine of grote bijeenkomst, brainstormsessie, bijzondere vergadering, etcetera., in het centraal gelegen Amersfoort, Utrecht.

Eén stap in het lichte en ruime scheepsruim is een stap in een andere wereld, wat bijdraagt aan het creatieve proces! De combinatie van een historisch schip met een onconventioneel ingericht scheepsruim maakt het een bijzondere ervaring.

De Eemhaven in Amersfoort

De Inspiratie ligt centraal in Amersfoort en is goed bereikbaar met auto en trein (12 minuten wandelen vanaf het station). Echter, een schip is bewegelijk. Wilt u op een andere vergaderplek uw bijeenkomst houden, dan kan dit ook! Op tal van andere plekjes langs de Eem.

Alle vergadergemakken

Het moderne en lichte scheepsruim is groot genoeg om een presentatie te geven (b.v. theateropstelling) of om op te delen in groepjes. Bij mooi weer kunnen de luiken van het ruim open.

Zo geniet u van het zonnetje buiten in de beschutting van de boot. Alle vergadervoorzieningen zijn aan boord.

 

Meer informatie over de vergader mogelijkheden?

Download onze Inspiratie brochure.

Goed nieuws! Wij gaan weer varen!

Er lijkt een goed werkend vaccin aan te komen! Na een jaar stil gelegen te hebben starten we de motor weer vanaf 1 april 2021.

Uiteraard is de voorwaarde dat we elkaar niet meer kunnen besmetten.
De Inspiratieboot heeft nu ook vele raampjes!